VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

5 Ekim 2013

 Bolu Dağı Abant Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ...

 Bolu Dağı Abant Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kazada ölenlerin AİBÜ'de öğretim görevlisi olarak uzun yıllar görev yapan, aynı zamanda Üçtepe Gazetesi'ni çıkaran Eriman Topbaş ile birlikte yine Bolu Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapmış olan Ünal Gül olduğu belirlendi.  Eriman Topbaş Türk Ocakları Bolu Şubesi eski başkanı olarak da görev yapmıştı  

 

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 21:30’da Abant Kavşağı’nda meydana geldi. Bolu’dan Düzce istikametine giden Ramazan Çakmak idaresindeki 81 EK 262 plakalı yolcu otobüsü, Abant Kavşağı’na geldiğinde otoyola girmek için karşıya geçmek isteyen Ünal Gül idaresindeki 06 DB 251 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrasında içinde yolcu bulunmayan otobüs devrilirken, otomobil çarpışmanın etkisiyle ikiye bölündü. 

Kazada, sürücü Ünal Gül ve Eriman Topbaş hayatını kaybederken, Hürü Gül ve Emine Topbaş yaralandı. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun Bolu Dağı kesimi 1 saat trafiğe kapandı.

Kazada hyatını kaybeden Eriman Topbaş'ın Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde yardımcı doçent, Ünal Gül'ün ise Ankara'da bir lisede öğretmen olduğu öğrenildi. Gül, geçtiğimiz yıllarda Bolu’da bir lisede görev yaptığı ifade edildi.

1 yorum yapılmış
  • vatandaş
    4 Ekim 2013 • 11:00
    Bülent bey ve murat kardeşim gerçekten sizleri tebrik ediyorum. Haber daha kimsede yokken özgürbolu girdi bile. Twitter ve facebooku çok iyi kullanıyorsunuz. Ne zaman girsem sıcak haber. Başarılar EDİTÖR : TEŞEKKÜR EDERİZ EFENDİM
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.