VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÖYLE FUTBOL İSTEMİYORUZ

30 Eylül 2013

Boluspor, Bucaspor deplasmanında futbol adına rezil oldu. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu kadar da olmaz dedirten ...

Boluspor, Bucaspor deplasmanında futbol adına rezil oldu. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu kadar da olmaz dedirten oyunuyla gelecek haftalar için alarm vermeye başladı. Boluspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

PTT 1. ligin 7. haftanın kapanış maçında deplasmanda Bucaspor'a konuk olan Boluspor oynadığı kötü futbolla rakibine 2-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golleri ilk yarıda gelirken, 2. devrede Bucaspor'un geri çekilmesiyle son dakikalarda yakalanan pozisyonlar golle sonuçlanmayınca karşılaşmadan ekibimiz puansız ayrıldı.

Oyuna iyi başlayan Bucaspor, 14. dakikada Tosaint Ricketts ile öne geçti. Ege ekibi 35. dakikada Zafer Çevik'le farkı ikiye çıkarırken, ilk devre 2-0'lık Buca üstünlüğü ile noktalandı. Bu devrede Fatih Şen'in sert şutunda Bucaspor kalecisi Ziya Aydın tecrübeli oyuncuya gol şansı vermezken, iki ekibinde birer golü ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Boluspor bu yarıda oldukça kötü bir futbol ortaya koydu.

İlk yarıya oranla ikinci devrede biraz daha iyi bir futbol ortaya koyan Boluspor, aradaki farkı bire indirecek golü bir türlü bulamadı. Ev sahibi ekibin skoru koruma düşüncesi ile bu devrenin belirli bölümlerinde baskılı gözüken Boluspor son dakikalarda yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince sahadan mağlup ayrıldı. Bucaspor'un bu devrede zaman zaman yakaladığı kontra ataklarına Boluspor defansı ilk yarıdaki hataları tekrarlamayarak rakibe 3. gol şansını vermedi.

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    29 Eylül 2013 • 11:00
    beykoz kimmiş tanju boşuna demiyor.yedek kulubesine bile kanat oyuncularını doldurmuş..iyi tıransfer yaptıracaksınyapmıyorlarsa gidecekdin... 3.lik ve a-2 nin oyuncularıyla düşmemeye oynarız..bak me gelene gidene cakılmaya başladık.diğer takımlar gercek oyublarını oynamaya başladılar.ligin en kötü 3.takımından biriyiz... emre bile toplara gelişi güzel vuruyor..
  • murat özer
    30 Eylül 2013 • 11:00
    yuksel 14 sen gerçekten taraftar falan değilsin .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.