VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİRAZDA ŞANS OLACAK..

16 Eylül 2013

Ligde oynadığı 2 maçta 4 puan toplayan Boluspor sahasında konuk ettiği 1461 Tarbzon ile 0-0 ...

Ligde oynadığı 2 maçta 4 puan toplayan Boluspor sahasında konuk ettiği 1461 Tarbzon ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin üst seviyede olduğu maçta direkler iki ekibe de gol şansı tanımazken, maçın tamamında 6-7 pozisyon direklerde patladı. Boluspor’un rakibine oranla daha çok pozisyona girdiği maçta Boluspor sahada 10 kişi kalmasına rağmen arzuladığı 3 puanı hanesine yazdıramadı.

İlk yarıda iki ekipte başa baş bir mücadele ortaya koyarken,  iki kalede de bol pozisyonlu bir devre ortaya çıktı.  Maçın hemen başında İskender’in bir şutu direkten dönerken, yine bu devrede Emre’nin bir şutunda rakip kaleci ekibimize gol şansı vermedi. Kırmızı beyazlılarda yine bu devrede golcü oyuncumuz Emrah’in birkaç pozisyonu rakip filelerle buluşmazken, 146 Trabzon kalemizde yakaladığı pozisyonlarda defans ve kaleci Atacan Trabzon ekibine geçit vermedi.

DİREKLERİ DÖVDÜLER

İkinci yarı ilk yarıda olduğu gibi yine bol pozisyonlu geçti. Bu devrede iki ekibinde direklerden dönen şutları maçtaki skoru değiştiremezken, Boluspor maçın yaklaşık 15 dakikasını 10 kişi ile tamamladı. Sercan maçın 76. Dakikasında çift sarı kartla oyu dışında kalan isim oldu. Maçın son dakikalarında Alican’ın muhteşem röveşatası yine direkte patlarken maç boyunca pozisyonların direklerde patlamasına iki takım oyuncuları da adeta isyan etti.  

GOLÜMÜZ VERİLMEDİ

Maçın uzatma dakikalarında direkleri geçen Boluspor bu kez ofsayt bayrağına takıldı. Rakip yarı sahası ortalarından kale içine gönderilen toptan topu filelere gönderen Dixon’un golü ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Tribünler gol diye ayağa kalkarken yardımcı hakemin bayrağı Boluspor’u galibiyetten etti. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.