VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZÜR VE DAVA...

5 Eylül 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçtiğimiz Ramazan ayında kentin bazı mahallerinde yaşanan su kesintileri ile ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçtiğimiz Ramazan ayında kentin bazı mahallerinde yaşanan su kesintileri ile ilgili olarak Bolu halkından özür diledi. Yılmaz, İller Bankası’na dava açılacağını belirterek, “Benden kaynaklanmayan yanlışlardan dolayı bile sorumluluk bana ait olduğu için, su sıkıntısına neden olan patlamalardan dolayı da Bolu halkından özür diyorum. İller Baknası’na dava açılması için talimat verdim” dedi.

“BOLU HALKINDAN ÖZÜR DİLİYORUM”

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “İlk suyu verdiğimizden bu güne kadar 63 kez boru patlamıştır. Bunların belki Bolu halkı tarafından bilinen miktarı 6-7dir. Bir yıldır yoktu. Ramazan ayında tekrar başladı. Suyu patlatan benmişim gibi veya Bolu halkına eziyet ediyormuşum gibi sunulmamda garibime gitti. Evet buradaki siyasi sorumluluğu İller Bankası’na veremem. Bu işin siyasi sorumluluğu bana aittir. Seçim kaybettirse de bana aittir. Onun için bu konudaki yanlışlardan dolayı, benden kaynaklanmayan yanlışlardan dolayı bile sorumluluk bana ait olduğu için, defalarca patlayan ve ufak tefek su sıkıntısına neden olan patlamalardan dolayı da Bolu halkından özür diyorum. İnşallah bunların tamamının açıldığı günlere hep beraber ulaşacağız.” diye konuştu.

HİÇ İNSAFINIZ YOK MU?

Patlayan boruların alındığı firmanın arkadaşı olduğu yönündeki iftiralara da sert tepki gösteren Yılmaz, “Ctp boru Alaaddin Yılmaz’ın arkadaşı olduğu filanca fabrikadan alındı. Kardeşim ihale yapan ben değilim, bu işin müteahhidi de ben değilim, benim akrabamda değil. Ctp boru nerden alındıysa ben bilemem. Ctp boru müteahhide şuradan al deme yetkisi de kimsenin olamaz. İsteyen işine geldiği her yerden alır. Hiç insafınız yok mu, hiç Bolu’ya karşı şefkatiniz yok mu?” dedi.  

1 yorum yapılmış
  • Aziz KARAGÖZ
    4 Eylül 2013 • 11:00
    Boluda siz kendinizi belediye başkanı diye mi vasıflandırıyorsunuz şimdi.. İller bankası bolunun suyu için ihale yapar.. projeyi tüm yanlışlıklarına ragmen teslim alırsınız.. sorun çıktıgında da hiç insafınız yokmu diye yakınırsınız.. Boluda imar la ilgili sıkıntı yaşanır.. Birileri sizin başkanı oldugunuz belediyede imar degişikliklerinden faydalanır ..istedikleri gibi degişiklik yaparlar ..siz çıkıp sadece aglarsınız.... yazık ..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.