VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR MAÇINDA RABİA...

31 Ağustos 2013

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Boluspor maçının 52. dakikasında topu filelere gönderen Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Erhan ...

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Boluspor maçının 52. dakikasında topu filelere gönderen Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Erhan Şentürk, Mısır’da direnişin sembolü haline gelen 'Rabia' işareti yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Erhan Şentürk, 52. dakikada kaydettiği golün ardından 'R4BİA' işareti yaprak arkadaşlarına doğru koştu. Genç futbolcu Mısır’daki halkın direnişini unutmazken, sevincini daha sonra arkadaşlarıyla paylaştı.

2 yorum yapılmış
  • CANDAŞ
    31 Ağustos 2013 • 11:00
    Spora siyaset karışmadı mı şimdi. Trübünde taraftarı susturan siyasiler, bu futbolcununda yaptığının spora siyaset karıştırma olduğunu görmelidir.
  • Barış Okçu
    31 Ağustos 2013 • 11:00
    Bu ne şimdi? bu adamlar neyin kafasını yaşıyorlar. Stadlarda 'Her yer Taksim her yer direniş' sloganı atılınca neden yayıncı kuruluşlar sesi kısıyor? neden Taksim'i anlatan sözler söylenince o kişiler spordan uzaklaştırılıyor hatta ve hatta Türkiye Milli Takımı'ndan atılıyorlar... Diktatörlüğe sessiz kalmayın!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.