VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CADDEDE KÖPEK DEHŞETİ

19 Ağustos 2013

Bolu'da sahibi tarafından başı boş bırakılan ve isminin Cesi olduğu öğrenilen bir Alman Kurt köpeği, ...

Bolu'da sahibi tarafından başı boş bırakılan ve isminin Cesi olduğu öğrenilen bir Alman Kurt köpeği, ailesiyle birlikte gezen 5 yaşındaki bir kız çocuğunun ayağını ısırdı. Yaklaşık iki dakika boyunca kız çocuğunun ayağını dişleri arasına alan kurt köpeği vatandaşların yardımıyla olay yerinden uzaklaştırıldı. Caddede yaşanan korku dolu anlar vatandaşları tedirgin ederken küçük kız çocuğu yine vatandaşlar tarafından taksiyle İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı.

İzzet Baysal Caddesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında korkunç bir olay yaşandı. Aktaş Mahallesi'nde oturduğu belirlenen ve ismini açıklamayan bir kadın beslediği Alman Kurt köpeğini gezmesi için serbest bırakınca olanlar oldu. Cadde üzerinde gezinen başı boş Cesi isimli Kurt köpeği bir anda annesinin elinden tutarak akşam gezintisine çıkan 5 yaşındaki bir kız çocuğunun bacağına saldırarak yaklaşık iki dakika boyunca ısırarak bırakmadı.

ÇOCUKLAR KORKU İÇİNDE KALDI

Bir anda ne olduğunu anlamayan aile kızlarının bacağını kurt köpeğinin ağzında görünce çocuklarıyla birlikte çığlık atmaya başladılar. Minik yavrunun, “Anne” diyerek bağırması ve çırpınmasını gören vatandaşlar hemen köpeğin üzerine atlayarak küçük kızın ayağını kurt köpeğinin ağzından kurtardılar. Olayı gören vatandaşların yardımıyla hemen yakın çevrede bulunan taksi durağına götürülen minik yavru hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Cadde üzerinde vahşet saçan ve sağa sola saldıran kurt köpeğinin sahibi olduğu belirlenen bir kadın olaydan 10 dakika sonra ortaya çıkarak, kurt köpeğinin sahibi olduğu sadece kısa süreli dolaşması için serbest bıraktığını söyledi ve kendisini takip eden vatandaşlara da tepki gösterdi. Köpeğin nerede bakıldığını öğrenmek isteyen duyarlı vatandaşlar köpeğin ve sahibinin peşinden gitti. Cadde üzerinde yaşanan bu vahşetten dolayı yüzlerce vatandaş panik halinde evlerine ve işyerlerine hücum ederek, saklanmaya çalıştılar.

Kaynak: Bolu Gündem Gazetesi - Kasım Şahin

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.