VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞ DÜNYASI TOKAD-İ HAYREDDİN TÜRBESİNDE BULUŞTU

25 Temmuz 2013

  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı ...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetimi ve işadamlarıyla Tokad-i Hayreddin Türbesi'nde iftarlarını açarak, TSO'da toplantı yaptı. Hisarcıklıoğlu, Bolu ve Boluluların arkasında olduklarını söyledi.

Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ilk olarak Tokad-i Hayreddin Türbesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, TSO Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Gökhan Yaman, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve iş adamları katıldı.

Hisarcıklıoğlu, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, yöneticilerle görüştü. Fatih Metin, TOBB'un en güçlü sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, "Ekonomiden sosyal hayata kadar birçok alanda önder bir kuruluş. Bu anlamda da Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni oluşumunda da inşallah TOBB'deki aktivite bundan sonra daha da artarak devam edecek. Sayın başkanımız hiçbir zaman Bolu'ya desteğini esirgemedi. Bundan sonra da inşallah Bolu'nun geleceğe dönük bütün projelerinde TOBB'un desteği arkamızda. Ondan dolayı da başkanımıza ve TOBB'a teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

BOLU VE BOLULULARIN ARKASINDAYIZ

Rifat Hisarcıklıoğlu ise, Bolu'ya gelişinin iki nedeni bulunduğunu; bunlardan ilkinin yeni seçilen TSO Başkanı Türker Ateş'e ve Meclis Başkanı Gökhan Yaman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak, diğerinin ise Fatih Metin'in ve TSO'nun daveti üzerine Bolu'da iftar yapmak olduğunu söyledi. Bolu'yu Türkiye'nin en önemli kavşak noktalarından birinde yer oluyor olması nedeniyle şanslı bir il olarak addeden Hisarcıklıoğlu, "Bolumuzun kendi dinamikleri, potansiyeli çok yüksek. İnsanları akıllı ve başarılı. Ankara merkezinde de çok etkililer. Bunlardan bir tanesi de sayın bakanımız. Özellikle Bolulular açısından baktığımız zaman büyük bir şans. Sayın bakanımızın Bolu'ya yapacağı hizmetlerden Bolulular olarak çok büyük istifade edeceğiz. Kendisinin kapısı her zaman açık. Fatih Bey, Türk özel sektörünün bağlı olduğu Bakanlığın Bakan Yardımcılığı görevini üstlenmiş durumda. Kendisine Bakan Yardımcılığı süreci içinde Türk özel sektörüne yapmış olduğu olumlu katkılardan dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu, Türker Ateş'in çalışma arkadaşlarıyla ve Meclis ile birlikte başarılı işler yapacaklarına inandığını dile getirerek Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın kendilerine çalışmalarında her zaman önemli destekler veren Odalar arasında yer aldığının altını çizdi ve "Bolu'nun ve Boluluların arkasındayız. Bize ne vazife düşüyorsa her zaman için yapmaya hazırız. İnşallah yakın zamanda da Sayın Bakanımızla beraber okulumuzun da temelini atacağız. Okulun açılışını da inşallah beraber gerçekleştiririz" dedi.

HEDEFİMİZ BU DÖNEMİ MAKSİMUM KAZANIMLARLA GEÇİRMEK

Türker Ateş, Rifat Hisarcıklıoğlu ve Fatih Metin konuk etmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Odamızda yaptığımız toplantıda ilimizin gündemindeki konular üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Gerek Bakan Yardımcımıza, gerekse TOBB Başkanımıza taleplerimizi aktarma olanağı bulduk. İş dünyasının yerel ve merkezi temsilcileri ile yürütme organında bulunan bakan yardımcımızın, ilimiz için aynı masada buluşması son derece önemli. Yerel yapı ile merkezi idare arasındaki bu birlik ve beraberliği koruduğumuz sürece, TOBB'nin de güçlü desteğiyle inşallah önümüzdeki süreç hem ilimiz, hem de tüccar ve sanayicilerimiz için olumlu geçecek. Hedefimiz bu dönemi ilimiz adına maksimum kazanımlarla geçirmek. Bunun için var gücümüzle çalışacağız"

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.