VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Avrupa'yı solladık

30 Nisan 2013

  Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Danışmanı ve aynı zamanda Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 'Trafik Psikolojisi' ...

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Danışmanı ve aynı zamanda Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 'Trafik Psikolojisi' dersi veren Doç.Dr.Yeşim Yasak, Türkiye'nin kaza anındaki ölümlerde Avrupa'nın gerisinde kaldığını söyledi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Danışmanı ve aynı zamanda Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 'Trafik Psikolojisi' dersi veren Doç. Dr. Yeşim Yasak, Türkiye'nin kaza anındaki ölümlerde Avrupa'nın gerisinde kaldığını söyledi.Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji Topluluğu tarafından '1. Psikoloji Günleri' düzenlendi. İki gün süren etkinlik boyunca Ankara, Uludağ, Başkent ve İstanbul Bilim Üniversiteleri'nden öğretim üyeleri ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu ve Olgu Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nden uzmanlar çeşitli konularda sunum yaptılar. 1. Psikoloji Günleri kapsamında Doç. Dr. Yeşim Yasak da 'Türkiye ve Avrupa'da Trafik Psikolojisi Uygulamaları' konusunda bilgi verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.