VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu için büyük kayıp...

30 Nisan 2013

Nilüfer Turizm Bolu bağlantılı seferlerini 30 Nisan itibari ile sonlandırdı. Nilüfer’i iki yıl önce Bolu’ya ...

Nilüfer Turizm Bolu bağlantılı seferlerini 30 Nisan itibari ile sonlandırdı. Nilüfer’i iki yıl önce Bolu’ya kazandırarak, bugüne kadar Bolu halkına en güzel hizmeti verdiklerini belirten Nilüfer Turizm Bölge Temsilcisi Naci Keskin; “Bolu halkı en iyi hizmete layıktır” sloganı başlattığımız bu hizmetimizi maalesef sonlandırmak zorunda kaldık. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayarak destekleyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Nilüfer Turizm Bolu bağlantılı bu seferlerine 30 Nisan 2013 tarihi itibari ile son verdi. Yolcu taşımacılığında Bolu’da bugüne kadar görülmedik kalitede bir hizmet anlayışına imza atan Nilüfer Turizm’in yokluğunu Bolu halkı çok arayacak gibi görünüyor.

Nilüfer Turizm kalitesini Bolu’yla tanıştıran Bölge Temsilcisi Naci Keskin, Nilüfer’in Bolu bağlantılı seferlerini iptal etmesi ile ilgili bir açıklama yaptı. Keskin yaptığı açıklamada, yolcu taşımacılığında kaliteden ödün vermeden uzun bir süreden bu yana hizmeti sürdürmeye çalıştıklarını belirterek; “Halkımıza son model otobüslerimiz ve eğitimli personelimizle birinci sınıf hizmet vermeye çalıştık. Birinci sınıf hizmet vermeye çalışırken, şüphesiz bunun maliyeti de yüksek oluyor.

“BİZ ÇEKİLDİKTEN SONRA ZAMLI FİYATLARI HERKES GÖRECEK”   

“Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan birçok firma, 3 kuruş ucuz bilet keserek, fiyat rekabeti yaratarak, kaliteli hizmetimizi baltalamaya çalıştı. Şimdi biz çekildikten sonra bilet fiyatlarının nasıl yükseleceğini hep beraber göreceğiz. Hiçbir hizmet hem kaliteli hem de ucuz olamaz. 1 Mayıs’tan itibaren Nilüfer Turizm’i herkes çok arayacak. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayarak destekleyen halkımıza çok teşekkür ediyorum.”

www.bolununsesi.com

1 yorum yapılmış
  • ayşegül
    29 Nisan 2013 • 11:00
    zaten sizin fiyatlarınız en yükseğiydi..kalite tamam ama insanlar için fiyat daha önemli bu devirde
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.