VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Soba gazı 4 can aldı

23 Mart 2013

HABER: Murat ÇELİK - Abdullah CEYHAN   Gerede'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 ayrı aileden 4 ...

HABER: Murat ÇELİK - Abdullah CEYHAN

Gerede'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 ayrı aileden 4 kişi hayatını kaybederken, cenazeler otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gerede Kaymakamı Aslan Yurt olay yerinde gazetecilere açıklama yaptı.

Edinilen bilgiye göre olay, Gerede’nin Dayıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. 43 yaşındaki Hasan Başyiyit ve 39 yaşındaki eşi Emine Başyiğit, sobadan sızan gazdan zehirlenerek olay yerinde hayatını kaybetti. Evde bulunan 4 yaşındaki Betül Başyiğit ve 6 yaşındaki Zeynep Başyiğit ise kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Aynı mahallede oturan Mehmet Yılmaz ve eşi Fatma Yılmaz da sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Cenazeler Gerede Devlet Hastanesi morgundan otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ölenlerin yakınları ise hastane önünde büyük üzüntü yaşadı.

 

KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI

Hastaneye gelen Gerede Kaymakamı Aslan Yurt, yaptığı açıklamada, “Dün akşam yaşanan şiddetli lodostan dolayı aynı mahalleden 4 kişi zehirlenerek hayatını kaybetti. Cenazeler otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Vatandaşları lodos konusunda uyarıyoruz. Ölen ailelerin çocukları devlet koruması altına alınacak” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.