VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Katil zanlısı konuştu

11 Mart 2013

Bolu'da, geçen yıl tornavidayla CHP'li meclis üyesi Sebahattin Öztürk'ü öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Arif Türkmen ...

Bolu'da, geçen yıl tornavidayla CHP'li meclis üyesi Sebahattin Öztürk'ü öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Arif Türkmen (48), meclis üyesinin kendisini çalışmaması nedeniyle azarlayıp tokat atması yüzünden öldürdüğünü söyledi.

Olay, geçen yıl 17 Ağustos'ta meydana geldi. CHP İl Genel Meclisi üyesi Sebahattin Öztürk, mahalledeki kahvede arkadaşlarıyla çay içerken yan masada oyun oynayan ve inşaatlarda çalışan Arif Türkmen'i görerek çalışması için tavsiyede bulundu. İkili arasında çıkan tartışmada meclis üyesi Öztürk, Arif Türkmen'e tokat attı. Sinirlenen Arif Türkmen de cebinden çıkardığı tornavidayı Sebahattin Öztürk'ün göğsüne sapladı. Koşarak otomobiline binen ve hastaneye doğru yola çıkan Sebahattin Öztürk, 200 metre ilerledikten sonra direksiyon başında can verdi.

Polis tarafından gözaltına alınan Arif Türkmen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Arif Türkmen, Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan ilk kez hakim karşısına çıktı. Türkmen, öldürdüğü Sebahattin Öztürk'ün eşi Nuriye Öztürk'ü mahkemede görünce ağlamaya başladı.

Sebahattin Öztürk'ü öldürmek istemediğini söyleyen Arif Türkmen, şöyle konuştu: "Sebahattin ağabeyi 5-6 yıldır tanıyorum. Olaydan bir iki gün önce bir arkadaşımız inşaatta bana iş bulduğunu söyledi. Ben de yorgun olduğumu söyledim. Olay günü bana iş teklif eden arkadaş kahveye gelerek, işi neden kabul etmediğimi sordu. Bu sırada yan masada oturan Sebahattin ağabey, Sosyal Yardımlaşma'dan para aldığımı söyleyerek bana küfretti. Hiç sesimi çıkartmadım."

Akşam olduğunda Sebahattin Öztürk'ün koluna girerek konuşmaya başladığını anlatan Arif Türkmen, şunları söyledi: "Beni o kadar kişi içinde rencide ettiğini söyledim. Bu olay olunca bana önce yumruk attı sonra da kulağıma tokat attı. Arka cebimden çıkarttığım tornavidayı gözüm karardığı için salladım. Sonra araya girdiler ve ayrıldık. Daha önce bana CHP'ye oy atmamı söylemişti. Ben de kendisine istediğim partiye oy vereceğimi söylemiştim. Eve gittikten sonra Sebahattin ağabeyin öldüğünü öğrendim. Öldürmek için yapsam daha fazla kendisine vurabilirdim. Sebahattin ağabeyin kızları ile benim kızım arkadaş. Olacak bir şey değil."

Mahkemede tanıkların dinlenilmesinin ardından duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.