VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çocuklarımıza ekmek götürüyoruz!

3 Mart 2013

Boluspor-Denizlispor maçı öncesi Bolu İl Emniyet Müdürlüğü geniş güvenlik önemleri aldı. Bu çerçecede kaldırılan pazar ...

Boluspor-Denizlispor maçı öncesi Bolu İl Emniyet Müdürlüğü geniş güvenlik önemleri aldı. Bu çerçecede kaldırılan pazar tezgahları esnaf tarafından tepkiyle karşılandı.

Haber: Abdullah Ceyhan

Boluspor-Denizlispor maçı öncesi, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü stadyumun hemen arkasında kurulan halk pazarında araç giriş ve çıkışlarına kapattı. Duruma tepki gösteren esnaf, konuk taraftar için bu önlemin alınmasını yanlış bulduklarını ve gün boyu iş yapamadıklarını dile getirdi.

Sabah saatlerinde stadyum çevresinde ve hal pazarında kuş uçurtmayan emniyet mensuplarının bu uygulaması pazar esnafını çileden çıkardı. Uygulamadan dolayı iki haftadır mağdur olduklarını dile getiren Murat Kasanoğlu, "Yanımda çalışanlarla beraber 3 haneye bakıyorum. 12 kişi buradan ekmek yiyor. Böyle bir uygulama olur mu? Haftada iki defa satış yapamıyorum. Zarar ediyoruz. Yazık günah. Böyle bir şey olmaz" dedi. 4 aileye baktığını ifade Kenan Sönez ise, "Bu kadar insan buradan ekmek yiyor. 500  esnaf ve onların bakmakla yükümlü olduğu aileler mağdur ediliyor. Rakip takımın taraftarları kaç kişi ki bu derece önlem alınıyor. Yazık günah" dedi. Maçın saat 9'da sona ereceğini belirten pazarcılar akşam satış yapılamayacağını savundu.

PTT. 1. LİG'in 21.haftasında Boluspor-Samsunspor maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü, Bolu’da oynanan tüm maçlar öncesi stadyumun yanında bulunan pazar esnafına tezgah açtırmama kararı almıştı. Boluspor-Kartalspor maçı ile beraber başlayan bu uygulama Boluspor-Denizlispor maçı öncesi de devam etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.