VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Anne kıza gasp girişimi

18 Şubat 2013

Bu sabah saatlerinde Kalıcı Konutlar’da bulunan Mebrure- İlhan Bağışgil Anaokulu’na çocuğunu bırakan genç anneye bıçaklı ...

Bu sabah saatlerinde Kalıcı Konutlar’da bulunan Mebrure- İlhan Bağışgil Anaokulu’na çocuğunu bırakan genç anneye bıçaklı ve silahlı bir kişi tarafından okulun önünde gasp girişimi yaşandı.

Bolulu İşadamı Yusuf Yaman'ın kızı Ceren Yaman Doğan isimli genç anne, kızı G.'ni Mebrure – İlhan Bağışgil Anakokulu’na bıraktığı sırada aracın arka kapısını açarak binen bir kişi tarafından gasp edilmek istendi. Ceren Yaman Doğan'a ait jeepin arka koltuğuna oturan gaspçı, Ceren'in arkasından boynuna bıçak dayayarak sesini çıkarmamasını ve cüzdanını kendisine vermesini istedi. Ani bir hareketle gaspçıdan kurtulmayı başaran Ceren Yaman Doğan, aracından 'imdat' diye bağırmaya başlayınca, gaspçı da araçtan inerek olay yerinden kaçmaya başladı.

Polise verilen eşkal doğrultusunda gaspçı şahıs olay yerinden fazla uzaklaşamadan elindeki bıçak ve tabancasıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

www.bolununsesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.