VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Transfer harekatı...

24 Ocak 2013

HABER: MURAT ÇELİK - ŞAMPİYON GAZETESİ Boluspor’da transfer hareketliliği devam ederken, ön libero ve kanata ...

HABER: MURAT ÇELİK - ŞAMPİYON GAZETESİ

Boluspor’da transfer hareketliliği devam ederken, ön libero ve kanata bir oyuncu almayı planlayan Boluspor transfer komitesi hata yapmak istemiyor. İşte muhtemel transfer planları…

Boluspor Başkanı Abdullah Abat ve transfer komitesi Teknik Direktör Oğuz Çetin ile koordineli şekilde transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ORELESİ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

VARAN 1 - Boluspor’da ismi uzun zamandan bu yana gündemden düşmeyen Arnavutluk 1. liginde oynayan 1989 doğumlu orta saha oyuncusu Nurudeen Orelesi’nin menajeri ile son bir görüşme yapılacak. Ancak siyahi oyuncuya 2 kulübün daha talip olması sonrasında bonservis bedeli 200 bin dolara kadar yükseldi. Transfer komitesi bu fiyatı fazla bulurken, oyuncuyu kiralamanın peşine düştü. Kiralama olmazsa bu transferden vazgeçilecek.

YABANCI KANAT OYUNCUSU

VARAN 2 – Boluspor 3. yabancı kontenjanını Nurudeen Orelesi’den yana kullanmazsa,yabancı oyuncu için kanatlara yönelecek. Beşiktaşlı Erkan Kaş’ın gelmemesi sonrasında Boluspor transfer komitesinin Süper Lig’de oynayan yabancı kanat oyuncusu için görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Bu oyuncunun teknik direktör Oğuz Çetin tarafından da çok istendiği ve onay alındığı öğrenildi.   

 

MEHMET AURELİO GÜNDEMDE

VARAN 3 – Nurudeen Orelesi transferinin olmaması ihtimaline karşı ön libero için yerli oyuncu görüşmelerini de devam ettiriliyor. Bu aşamada Boluspor’a gelmek isteyen Mehmet Aurelio ismi gündeme gelebilir. 35 yaşındaki oyuncu, A Milli Takım’da hocası olan Oğuz Çetin’le çalışmak istiyor. Ancak, Oğuz Çetin ve transfer komitesi o bölgeye daha yırtıcı ve agresif bir oyuncu alınması yönünde görüş birliğinde. Türk statüsünde oynayan Mehmet, ihtimaller arasındaki yerini koruyor.

YERLİ AGRESİF ÖN LİBERO

VARAN 4 – Transfer komitesinin ayrıca, ön liberoya yabancı oyuncu alınmazsa ve Mehmet Aurelio ismi gündemden düşerse, PTT 1. Lig’inde oynayan agresif bir yerli bir ön liberoya yöneleceği belirtildi. Bu ismin belli olduğu ve oyuncunun gelmek için hazır olduğu ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.