VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kıyamet bahane ticaret şahane...

19 Aralık 2012

 HABER: ABDULLAH CEYLAN   Cumhuriyet Caddesi’nde girişimci bir esnaf, 21 Aralık’ta kıyametin kopacağı öngörüleri üzerine, yeni açacağı ...

 HABER: ABDULLAH CEYLAN

Cumhuriyet Caddesi’nde girişimci bir esnaf, 21 Aralık’ta kıyametin kopacağı öngörüleri üzerine, yeni açacağı işyerinin camlarına, “21 Aralık’ta kıyamet kopmazsa 22 Aralık’ta açılışımız var” yazdı.

 

Maya takvimine göre 21 Aralık 'ta kıyametin kopacağına inanan bazı kesimler çeşitli aktivitiler yaparak güne farklı bir anlam yüklerken Bolu’da yeni işyeri açan bir esnaf dükkanının camlarına ilginç bir yazı yazdı. Cumhuriyet Caddesi’nde ucuzluk pazarı açmaya hazırlanan Bayram Budak, açılışı 22 Aralık’ta yapmaya karar verdi. 21 Aralık’ta kıyametin kopacağı dedikoduları üzerine de işyerinin camına, “21 Aralık’ta kıyamet kopmazsa 22 Aralık’ta açılışımız var” yazarak vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı.

“MAYALARA GÖRE RİSKLİ YATIRIM”

Arkadaşları ile birlikte konunun esprisini yaptıklarını belirten Bayram Budak, “22 Aralık günü dükkânımızın açılışını yapacaktık. Sonra medyada konu çok gündeme gelince espri yapılmaya başlandı. Bende oturdum açılış için bu sloganı yazalım dedim. Güzel oldu. Vatandaş geçerken bakıyor. Merak ediyor. Ne alırsan 3.5 lira sloganı ile de binlerce çeşit ürün satışı yapmayı düşünüyorum” dedi.

 Kıyamet ile ilgili son günlerde ki iddialara inanmadığını belirten Bayram Budak, “Kıyametin ne zaman kopacağını ancak Allah bilir. Ama maya takvimine inanlara göre çok riskli bir yatırım yapmış bulunuyorum” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.