VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Cumhuriyet Parkı artık daha güzel...

27 Kasım 2012

Bolu’da bir süre önce yıprandığı ve yenisi yapılmak için eski yerinden kaldırılan ‘Cumhuriyet Parkı’ tabelası, ...

Bolu’da bir süre önce yıprandığı ve yenisi yapılmak için eski yerinden kaldırılan ‘Cumhuriyet Parkı’ tabelası, yeni hali ve görüntüsüyle Boluluların beğenisini kazandı.

Bolu Kent Merkezi’nin en büyük parkı olan ve iki yıl önce sarhoşların mekânı haline gelen Cumhuriyet Parkı, yeni görünümü ve değişen Türk Bayraklı Cumhuriyet tabelası ile vatandaşların akınına uğruyor. İşletme sahibi Erkan Bektaş, bir süre önce Cumhuriyet Parkı tabelasının yenisini yaptırmak üzere yerinden kaldırdı. Bu sürede tabelayı yerinde göremeyen bazı vatandaşlar Cumhuriyet Parkı tabelasının neden söküldüğünü işletme sahibine ilettiler. Bolu Belediyesi’nin katkılarıyla parkın girişine daha görkemli bir tabela asıldı. Daha önce ‘Park Kafe’ yazan yere ‘Bolu Belediyesi Cumhuriyet Parkı’ tabelası asıldı.

FARKLI YERLERE ÇEKTİLER

Kafeteryanın işletme sahibi Erkan Bektaş, parkın adının Cumhuriyet Parkı olduğunu ve buna hassasiyet gösterdiklerini ifade ederek, “Bir süre önce Cumhuriyet Parkı tabelası parkın hemen girişinde kötü şekilde duruyordu. Tabela yıpranmış ve harap olmuştu. Biz de Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’ın önerisiyle yeni bir tabela yaptırdık. Bazı insanlar bu tabelanın yerinden kaldırılmasını farklı yerlere çekmeye çalıştılar. Ama biz en güzel ve yeni şekliyle ‘Cumhuriyet’ adını parkımızda yaşatacağız” dedi. 

1 yorum yapılmış
  • cengiz
    27 Kasım 2012 • 13:00
    tabela,şarapçıların mekanıyken yerlerde sürünürken niye kimse tepki göstermedi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.