VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK Parti'de kavga büyüyor...

11 Kasım 2012

 AK Parti eski İl Başkanı ve Avukat Mehmet Emin Güz, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabında zehir ...

 AK Parti eski İl Başkanı ve Avukat Mehmet Emin Güz, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabında zehir zemberek açıklamalar yaptı. Güz, AK Parti Milletvekili Ali Erçoşkun'a sert göndermelerde bulundu.

Mehmet Emin Güz, "Bize verilen emaneti nasıl kendi malımız gibi kullandık? Teşkilatlarla bu kadar ters düşme cesaretini nereden aldık? Fedakâr, cefakâr Ak Parti teşkilatlarını hangi hakla babamızın ya da annemizin çiftliği gibi gördük? Onların gücünü hangi hakla intikam hırslarımız için kullandık?” ifadelerini kullandı.

 

İŞTE MEHMET EMİN GÜZ’ÜN FACEBOOK’TA Kİ SAYFASINDA PAYLAŞTIĞI O YAZI…

 BOLU’DA BİR İLK YAŞANDI

24 Ekim 2012 saat 14.00’de İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi önünde gerçekleştirilen Hüseyin İka’ya destek buluşmasına BTSO Başkanı Emin Semercioğlu, BESOB Başkanı Tahir Gayret, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Boluspor eski Başkanı Necip Çarıkçı, Belediye-İş Sendikası Başkanı Nihat Bayram, Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Ahmet Yoltaş, BOSİAD, Çaydurt Nakliyeciler Koop.  Bolu Ovası Sulama Birliği, Şöförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Nihat Alpat Öztürk, Hakkı Fidan, Nurettin Doğanay, CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Çıngı, ile birlikte çok sayıda Odalar, Dernekler, mahalli sendikalar ve meslek odaları başkanları, halktan insanlar katıldı. 

Katılımcılar adına bir konuşma yapan Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç, Hüseyin İka’nın görevden alınma kararının derhal geri alınmasını isteyerek, “Başhekim Operatör Doktor Hüseyin İka’nın görevden alınma kararının Bolu kamuoyunda duyulmasından bu yana huzursuzuz. Üyelerimizden, Bolu halkının değişik kesimlerinden kararı şaşkınlıkla karşıladıklarını belirten tepkiler alıyoruz. Başarılı Başhekimimiz Hüseyin İka’nın görevde kalmasını istiyoruz. Görevden alma kararının derhal geri alınmasını talep ediyoruz” dedi.

 

NASIL BU HALE GELDİK?

 

EMEK VERDİM, HAKKIM VAR! SORUYORUM, SORGULUYORUM!

Dün, bir halk hareketinin gereği olarak halkla birlikte, sivil toplum örgütleriyle el ele yönettiğimiz Bolu’da, bizimle birlikte emek veren bu dostlarımızı nasıl karşımıza aldık?

Şahsi hırslarımızı nasıl siyasetin önüne geçirdik?

Bize verilen emaneti nasıl kendi malımız gibi kullandık?

Teşkilatlarla bu kadar ters düşme cesaretini nereden aldık?

Fedakâr, cefakâr Ak Parti teşkilatlarını hangi hakla babamızın ya da annemizin çiftliği gibi gördük? Onların gücünü hangi hakla intikam hırslarımız için kullandık?

 

CEVAP VERİN!

Teşkilatlara, halka ama önce vicdanlarınıza cevap verin.

Eğilmeden bükülmeden, gizlenmeden.

İftiraya kaçmadan, karalama yapmadan.

Kiralık kalemlere sığınmadan.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.