VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor Başkanı o konu hakkında ilkkez konuştu

8 Kasım 2012

Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, kulüpte yapılan bazı değişiklikler ile olarak ilk defa konuştu. Basına ...

Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, kulüpte yapılan bazı değişiklikler ile olarak ilk defa konuştu. Basına 15 dakika kısıtlaması sonrasında gelen tepkilere, “Boluspor’un tarafı yada Boluspor’un muhalifi olunmaz. Boluspor olarak biz siyasi bir kuruluş değiliz. Boluspor Bolu’nun en büyük değeridir. Eleştirirlimizi ona göre yapalım” dedi.

Abdullah Abat, “Biz yönetim olarak göreve geldiğimiz ilk söylediğimiz sözün arkasındayız. Bizler şeffaf olacağız. Ama bir de şu var. Siz başarıya doğru giderken yolunuzda ufak tefek sıkıntılar çıkıyorsa karşınıza bunları engellemeniz gerekir. Bunu sakın kimse yanlış anlamasın. Bu sözlerim de kimseyi kişi yada kişileri hedef göstermiyorum. Basın mensupları içinde söylemiyorum” diye konuştu.

“BU DİYALOGLAR YANLIŞ”

Başkan ayrıca, “Başarıya giden yolda sıkıntılar yaşanıyorsa da eğer işin önce gidişatına bakmak gerekiyor. Bu anlamda eğer ikili diyaloglar yaşanmaya başlandıktan sonra biz takım olarak motivasyonumuzu kaybediyoruz. İkili diyaloglara girildiği zaman şahıs anlamında da sıkıntılara düşüyoruz. Futbolcu Boluspor’u temsil ediyor. Basın mensubu da tüm Bolu basınını temsil ediyor. Bu tür diyaloglar konuşmalar yanlış şeyler. Bir arkadaşımızın yazdığı bir yazı tüm basını temsil etmez. O kendi fikirlerini yazmıştır. O yazıda ismi geçen bir yönetici yada bir futbolcunun da sözleri tüm Boluspor camiasını yada tüm futbol takımını temsil etmez” diye konuştu.

 

BASIN İÇİN YENİ YER

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, antrenman sahasında basın mensuplarına yer ayarlandığını ve kışın artık soğuktan etkilenmeyeceklerini söyledi. Abat “Bizler Bolu’da görev yapan Boluspor’u yakından takip eden basın mensubu arkadaşlarımız için kışın şu anda mevcut antrenmanları izledikleri bölümü kapatarak orada soğuktan korumalı bir şekilde takip etmelerini sağlayacağız” diye konuştu.

Memleketim Bolu Gazetesi – Utku Cihan

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.