VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Berk Köyü alev alev

18 Eylül 2012

Bolu’nun Büyükberk köyünde meydana gelen yangında bir ev ve ahır alev alev yanarken, alevler arasında ...

Bolu’nun Büyükberk köyünde meydana gelen yangında bir ev ve ahır alev alev yanarken, alevler arasında insanların kaldığı söylentisi panik yarattı.

Yangın, saat 14:45 sıralarında Büyükberk köyünde meydana geldi. Seyfettin Atalay’a ait evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler ahıra sıçradı. Alevleri fark eden köylüler hemen itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, evde yaşlı bir kişinin olduğu söylentisi üzerine büyük panik yaşadı. Sağa sola koşuşturan itfaiye ekipleri, hemen dört koldan alevlere müdahale etti. Büyükberk köyü sakinleri de ellerinde kazma ve küreklerle alevlere müdahale etmeye çalıştı. Vatandaşlar hep birlikte itfaiye hortumunun ucundan tutarak ekiplere yardımcı oldu. Saman dolu bidonların da yangının ortasında kalması sonucu alevler gökyüzüne yükseldi. Kadınlar ve ev sahipleri gözyaşlarına boğulurken, yakında bulunan evlerdeki vatandaşlar da büyük korku yaşadı.

Bir ev ve ahır çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelirken, köyü duman bulutu kapladı. Yangından can kaybının olmaması teselli oldu.

1 yorum yapılmış
  • htiyar
    19 Ocak 2018 • 23:24
    Ohal de bazı siyasi parti bayramları ertelenebiliyor Tanjubey elbette hukuk her zaman baş tacı ama hangi hukuk çıkar hukukumu yanlı hukuk mu yoksa saf katıksız ADALET mi? REIS uygun görmüş hayırlı olsun vesselam
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.