VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İki işçi elektrik kurbanı...

17 Eylül 2012

Bolu'da, ahşap direklerin yerine dikilen beton elektriklere hat çeken 2 işçi, direğin üzerinden geçen yüksek ...

Bolu'da, ahşap direklerin yerine dikilen beton elektriklere hat çeken 2 işçi, direğin üzerinden geçen yüksek gerilim hattına dokununca, akıma kapılarak direklerden düştü. Vücutlarında yanıklar oluşan işçilerden biri yaşamını yitirirken, diğeri ise yaralandı.

Olay, saat 11.30 sıralarında, Bolu merkeze bağlı Yuva Köyü'nde meydana geldi. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye bağlı bir müteahhit firmada çalışan işçiler, köydeki ahşap elektrik direklerinin yerine beton elektrik direkleri dikti. 41 yaşındaki Halil İbrahim Ataş ile 23 yaşındaki Yılmaz Sarı, hat çekmek için iki beton direğe çıktı. Bu sırada, Halil İbrahim Ataş elindeki teli, beton direğin üzerinden geçen yüksek gerilim hattına dokundurunca akıma kapıldı. Diğer direkte bulunarak teli tutan Yılmaz Sarı da akıma kapıldı. Yılmaz Sarı çalılıkların içerisine, Halil İbrahim Ataş ise beton zeminin üzerine düştü.

Yardıma koşan vatandaşlar, 112 Acil Servis'ten yardım isteyerek jandarmaya ihbarda bulundu. Vücudunda ağır yanıklar oluşan Halil İbrahim Ataş'a ilk müdahalede bulunan 112 Acil Servis ekibi kalp masajı yaptı. Vücudunda yanıklar olan Yılmaz Sarı ise ambulansa alındı. Kazayı duyarak gelen işçilerin arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Ambulansta kalp masajı yapılarak Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halil İbrahim Ataş, tüm müdahalelere rağmen öldü. Yılmaz Sarı ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

1 yorum yapılmış
  • numan
    18 Ocak 2018 • 08:05
    yazıyı görende kıyamet koptu zannedecek fotoğraflara bakınca da .....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.