VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BGC'de ikinci Güngör dönemi...

31 Ağustos 2012

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin (BGC) Genel Kurulu’nda Gazeteci Caner Güngör, tek listeyle girdiği seçimde iki dönem ...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin (BGC) Genel Kurulu’nda Gazeteci Caner Güngör, tek listeyle girdiği seçimde iki dönem sonra yeniden başkan seçildi.

BGC’nin Genel Kurulu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Kongreye CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkan Vekili İsmail Yamantürk, AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, CHP Bolu İl Başkanı Fügen Kara, MHP Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan, Bolu Ticaret ve Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, Boluspor Başkanı Abdullah Abat, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. Hüseyin İka ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Genel Kurul’da ilk olarak mevcut cemiyet başkanı Hakan Aydın, iki dönemde yapılan çalışmaları aktardır. Daha sonra dilek ve temenniler bölümünde bazı gazetecilerin önerileri dinlendi.

“İLK HEDEF BASIN SİTESİ”

Konuşmaların ardından yapılan açık oylama sonucu Caner Güngör, BGC’nin yeniden başkanı seçildi. Daha öncede iki dönem başkanlık yapan Güngör, ilk olarak basın sitesi çalışmalarına başlayacağını söyleyerek, “Gazeteciler, zor şartlar altında çalışıyor. Ben de arkadaşlarımın ısrarı üzerine yeniden aday olmuştum. Şimdi de başkan seçildim. İlk işim basın sitesi için çalışmak olacak. Gazeteci arkadaşlarımın ev sahibi olmaları için çalışacağım. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.