VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kara Kartal Bolu'da...

31 Ağustos 2012

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Karabük yolculuğu sırasında Bolu’da bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’ni ...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Karabük yolculuğu sırasında Bolu’da bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti.

Süper Ligde bu hafta sonu Kardemir Karabükspor’la oynayacağı maç için İstanbul’dan yola çıkan Beşiktaş kafilesi, Bolu Dağı’nda mola verdi. TEM Otoyolu kenarında bulunan Highway Outlet AVM’yi ziyaret eden siyah beyazlı takım, Avrupa’nın en gözde dinlenme tesisinde yorgunluk attı. Alışveriş merkezine gelen ziyaretçilerle tek tek ilgilenip fotoğraf çektiren ünlü futbolcular, sıcak ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Kafile, alışveriş merkezini gezdikten sonra tam kadro kahve keyfi yaptı. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ile Alışveriş Merkezi’nin Genel Müdürü Hasan Umur uzun süre sohbet etti.

Molanın ardından alışveriş merkezinden ayrılan Beşiktaşlı futbolcular ve yöneticiler, karşılaştıkları ilgiden çok memnun kaldıklarını belirterek araçlarının önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.