VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başı dönünce merdivenden yuvarlandı...

27 Ağustos 2012

Bolu'da yürüyen merdivenlerden yukarı çıkmak isteyen yaşlı kadın sıcaktan başı dönünce elinden tuttuğu engelli kızıyla ...

Bolu'da yürüyen merdivenlerden yukarı çıkmak isteyen yaşlı kadın sıcaktan başı dönünce elinden tuttuğu engelli kızıyla birlikte merdivenlerden aşağı yuvarlandı. Hafif şekilde yaralanan yaşlı kadın ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Belediye Meydanı'nda bulunan yürüyen merdivenlerde gerçekleşti. Yürüyen merdivenleri kullanarak yukarı çıkmak isteyen Hatice Yılmaz (47) başı dönünce bir anda merdivenlerden aşağı yuvarlanmaya başladı. Bu sırada elinden tuttuğu engelli kızı da Yılmaz'la birlikte yere düştü. Merdivenlerin ara kısmında bulunan berber dükkanının önüne kadar yuvarlanan Yılmaz'ı berber dükkanında çalışanlar tuttu.

Suratında ve ellerinde morluklar oluşan Yılmaz'ın ve hafif şekilde yaralanan engelli kızının ilk müdehalesi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Hatice Yılmaz ve kızı, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak müşade altına alındı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.