VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gece yarısı otel baskını...

22 Ağustos 2012

Bolu'da, aralarında husumet olan Abdurrahman Mecit'in kaldığı oteli basan kişiler, odanın kapısını kırarak Mecit'in kafasına ...

Bolu'da, aralarında husumet olan Abdurrahman Mecit'in kaldığı oteli basan kişiler, odanın kapısını kırarak Mecit'in kafasına kurusıkı tabancayla ateş edip öldüresiye dövdü. Otelden kanlar içerisinde çıkarılan Abdurrahman Mecit, tedavi altına alındı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Aktaş Mahallesi'nde bulunan bir otelde meydana geldi. Daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen kişiler, Abdurrahman Mecit'in kaldığı otele geldi. Mecit'in kaldığı kata çıkan Y.Y., M.A.A. ve yanlarında bulunan 4 kişi büyük bir gürültüyle kapıyı kırarak odaya girdi. Bir kişi belinden çıkardığı kurusıkı tabancayla Mecit'in kafasına ateş etti. 6 kişi, daha sonra Mecit'in üzerine saldırarak onu öldüresiye dövdü. Mecit kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırganlar daha sonra geldikleri otomobille kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayın ardından odaya çıkan otel görevlileri, Mecit'i kanlar içerisinde görünce polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri, ağır yaralanan Mecit için 112 Acil Servis'ten yardım istedi. Otele gelen sağlık ekibi tarafından Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mecit tedavi altına alındı. Polis odada yaptığı aramada kurusıkı tabancaya ait boş bir kovan buldu. Polis, kaçtıkları aracın plakasını saptadığı saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

6 yorum yapılmış
  • abdurahmanzede
    22 Ağustos 2012 • 11:00
    hapise girmesinden daha çok sevindim ellerine sağlık kim yaptıysa:))
  • hasan
    22 Ağustos 2012 • 11:00
    bugün okuduğum en güzel ve mutlu haber.bu ipsiz sapsız adam acaba otelde kalacak parayı nerden buluyorki ne olacak çöker bi garibanın ensesine bana şu kadar para vercen vermesesn seni şöyle yaparım be mafyayım ayakları.bu pislikte her türlü dalavere ve ayak vardır.2 ay cezevinde sonra dışarda ben anlayamadım.acaba bazı çevreler tarafından gözetlenip besleniyormu.bi tarihdede bu şahıs yanındaki birkaç kişiyle termal oteli basıp otel müdürünü öldürmüştü.şöyle hafızanızı bi geriye doğru yoklayı bakalım.
  • melungeon
    22 Ağustos 2012 • 11:00
    su testi su yolunda kırılır.az bile olmuş.o da iyi bilir adam dövmesini masum kişilerin evini basıp dövmesini iyi bilirdi.hep o yapacak hali yok ya.keşke sakat bıraksalardı..unutmayın sizden büyük allah var..alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste.dahada cıkacaktır..çoğu kişinin canını cok yaktın....
  • Bolulu
    10 Aralık 2012 • 13:00
    Hasan yazmışsın da yüzüne karşı konuşabilirmisin. Köpek gibi abi şu derdim var diye yalakalanırsın. Melungeon denen zat senin kiracındı dimi. Doğru hepiniz Abdülmecitin adını kullanıyodunuz adamın kulağına gitti adam geldi kafanızı gözünüzü kırdı herkesin içinde. Seni Bahirenin oğlu Godoış Hasan diye Bolu da zaten herkes tanıyo zaten. Evde kiracılarınla birlikte fuhuş yapıyodun ekmeğinden oldun. Bi taraflarını da yırtsan ne olduğun belli. Sana ne Termal deki olaydan sana ne bir defa sen kimsin?onlar senin onlar için bişey yazdığını duysalar seni gördükleri yerde kafanı patlatırlar.
  • BOZKURT
    4 Kasım 2019 • 12:02
    HERKES BİLİYORKİ APO KENDİSİNE YAPILAN BU KAHPELİĞN HESABINI SORAR ŞİMDİ KAHPELER GÖTÜNÜ KOLLASIN.APO YAKINDA TAHLİYE OLUYOR.. SARHOŞ ADAMIN KAFASINA SIKAN DELİKANLILAR VAKTİNİZ Daralıyor.
  • Tamercokun
    17 Mart 2021 • 15:14
    Ah be gardaşım....sana ulaşamadım hiç.11 peşine 3.5 bitirdim.istanbuldayım aslanyürekli.05539585555
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.