VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor tat vermiyor

8 Ağustos 2012

3. Etap kamp çalışmaları kapsamında Bolu Atatürk Stadyumunda Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir ...

3. Etap kamp çalışmaları kapsamında Bolu Atatürk Stadyumunda Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Boluspor karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Yaklaşık bin taraftarı önünde beklenen performansı sahaya yansıtamayan kırmızı beyazlılarda en çok alkışlanan isim Abdulaziz olurken, oynanan futboldan memnun olmayan kırmızı beyazlı taraftarlar maçın sonlarına doğru iftar saatinin de yaklaşması nedeniyle stadyumu erken terk ettiler.

Maça kalede Eser savunmada Engin, Cenk, Gencer ve Mesut hemen önlerinde ön liberoda Emre Taşkoparan ve Vedat sağ kanatta Abdulaziz, sol kanatta Agbetu forvet arkasında Cafercan ve ileride Aydın onbiri ile başladı. Kadroda yer alan tüm oyuncuların forma şansı bulduğu maçın ilk yarısında gelen iki gol maçın skorunu belirlerken konuk ekibin gollerini karşılaşmanın 15'inci dakikasında Ramazan, 43'üncü dakikasında bir dönem Boluspor forması giyen Ömer Yalçın kaydetti. 

Maçın genelinde pozisyona girmekte zorlanan Boluspor’da Kingsley, Serdar, Beycan, Cemil ve Djiehoua bu karşılaşmada hiç oynamayan isimler oldular.  Teknik direktör Serhat Güller bu isimler dışında tüm oyuncularına şans verirken, konuk ekip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un ekibimize göre lige hazır görüntüsü dikkat çekti.

1 yorum yapılmış
  • SEZAYİ
    8 Ağustos 2012 • 11:00
    BEYLER İŞİMİZ ÇOK KÖTÜ BU TAKIMLA LİGDE ZOR KALIRIZ ACİLEN 3 SÜPER TRANSFER LAZIM
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.