VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İzzet Baysal Caddesi trafiğe kapatılıyor...

7 Ağustos 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi’nin yerine ünlü Şanzelize Caddesi’nin yapılacağını söyleyerek, “Proje ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi’nin yerine ünlü Şanzelize Caddesi’nin yapılacağını söyleyerek, “Proje hazırlandı. Biz İzzet Baysal Caddesi’nden trafiği de kaldırmayı düşünüyoruz” dedi.

Göreve geldiği yıldan bu yana kentin adeta çehresini değiştiren ve birbirinden değişik projeleriyle dikkat çeken Bolu Belediyesi, şimdi de kentin ana merkezi olan İzzet Baysal Caddesi’nde yenilikler yapmaya hazırlanıyor. Trafik akışının tek yön olarak sağlandığı İzzet Baysal Caddesi’nin yerine Fransa’nın ünlü caddelerinden Şanzelize’yi andıran bir cadde yapmaya hazırlandıklarını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ihalenin yapıldığını söyledi. İzzet Baysal Caddesi hakkındaki düşüncelerini aktaran başkan Yılmaz, “Şanzelize Caddesi’nde trafik var. Burada trafiği de tamamen kaldırmayı düşünüyoruz. Şunu söyleyebiliriz. Bolu’daki İzzet Baysal Caddesi son cila şekline gelecek. En son şekline gelecek ve sürekli değişmek zorunda kalmayacak. Bunun ihalesi de yapıldı. İzzet Baysal Caddesi’nde trafiğin tamamen kaldırılmasına yönelik çalışmalar da sürüyor. Ben tamamen kaldırılması taraftarıyım. Ama bu işin uzmanları ilk başlarda bir kısmının kaldırılmasının daha iyi olacağını söylüyorlar. Son şekline geldiğinde kararımızı vereceğiz. Alternatifleri bulduğumuz anda bunun da kararını vereceğiz” diye konuştu.

İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan binaların dış cephelerinde de değişiklik yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Sadece cadde düzenlemesi değil binaların cephe düzenlemesi de yapılacak. Bu caddedeki binalar mevcut cepheleri gibi durmayacak. Yeni yapılan projeye uygun hale getirilecek. Projede yeni cephelerin renklerine kadar her şey belirlendi. Bolu’ya gelen bir insanın şaşkınlık yaşayacağı bir cadde oluşturmaya çalışıyoruz. Proje, Kent Meydanı’ndan Yukarı Çarşı’ya çıkan bölümü kaplayacak. Eğer bu proje takdir görürse diğer bölgelerde de bu çalışmalar yapılacak” şeklinde konuştu.

Vatandaşların projeye göstereceği tepki ya da ilgi konusunda da tereddütlü olmadığını belirten Yılmaz, şöyle konuştu;

“Yapılan her çalışmada önce bir tepki gelir. Adapazarı’nda Çark Caddesi’nin kapatıldığında millet ayaklanmıştı. Şu anda herkes memnun. Anlık hareketler, tepkiler bizi çok fazla düşündürmez.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.