VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gazetecilere çirkin saldırı...

3 Ağustos 2012

Bolu’da lokanta işletmeciliği yapan baba ve oğlu, sahibi oldukları apartmanın çatısına baz istasyonu kurulmasını haber ...

Bolu’da lokanta işletmeciliği yapan baba ve oğlu, sahibi oldukları apartmanın çatısına baz istasyonu kurulmasını haber yapan gazetecilere saldırarak darp etti.

Olay, öğle saatlerinde PTT Caddesi’nde meydana geldi. Bolu’da günlük olarak yayın yapan Bolu Gündem Gazetesi, PTT Caddesi’nde bulunan Fırat Apartmanı’nın çatısına kurulan baz istasyonunu esnaflardan görüş alarak haber yaptı. Bolu Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Süha Alparslan ile Yazı İşleri Müdürü Ayşegül Topçu, baz istasyonuna ilişkin görüşlerini almak üzere bina sahibi Nurettin Akkaya’nın aynı cadde üzerinde bulunan işyerine gitti. İddiaya göre, baz istasyonunun haber yapılmasına sinirlenen Nurettin Akkaya ile oğlu Fırat Akkaya, lokantaya gelen Süha Alparslan ile Ayşegül Topçu'ya küfür edip, tekme, tokat ve sandalyeyle saldırdı.  Çevredeki esnafların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gelirken, baba ile oğlu görüntü alan gazetecilere de küfür ederek tehditler savurdu. Nurettin Akkaya ve oğlu Fırat Akkaya, daha sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Dudağı yarılan Süha Alparslan, 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.