VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yağmur ve fırtına Bolu'yu yıktı...

3 Ağustos 2012

Bolu’da, aniden bastıran sağanak yağış ve fırtına sonrası kent adeta yıkıldı. Sokaklar göle dönerken, Ramazan ...

Bolu’da, aniden bastıran sağanak yağış ve fırtına sonrası kent adeta yıkıldı. Sokaklar göle dönerken, Ramazan Sokağı’ndaki dükkanlar yıkıldı.

İki aydan bu yana kavurucu sıcakların esiri olan Bolu’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı felç etti. Cadde ve sokaklarda yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sırılsıklam oldu. Yaklaşık bir saat boyunca aralıksız yağan yağmur sonrası alt geçitler göle döndü. Karacaağaç mevkiinde bulunan alt geçitte suya batan ambulans vakaya gidemeyince paletli ambulanslar devreye girdi. Bir metre derinliğindeki sudan geçen paletli ambulans hastayı alarak hastaneye götürdü. Bazı alt geçitlerde de suya batarak araçları bozulan vatandaşlar çıplak ayakla otomobillerini tamir etti. Bazı sokaklarda yıldırım düşmesi sonucu ağaçlar devrildi. Vatandaşlar altyapı çalışmalarının eksikliğine tepki gösterirken, “Belediyenin altyapı çalışmaları kendisini gösteriyor. Ne söyleyelim. İnsanlar kaldırımda yürüyemeyince dükkanlara sığınıyor” dediler.

Karaçayır Mahallesi’nde kurulan Ramazan Sokağı ise şiddetli fırtınaya dayanamayarak yıkıldı. Tahtadan yapılan dükkanların yıkıldığı esnada hiç kimsenin içeride olmaması bir faciayı önledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.