VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İzzet Baysal Caddesi'nde devrim...

29 Temmuz 2012

Kent merkezindeki trafik keşmekeşliğini ortadan kaldırmayı ve rahat yaya ulaşımı sağlamayı planlayan Bolu Belediyesi, İzzet ...

Kent merkezindeki trafik keşmekeşliğini ortadan kaldırmayı ve rahat yaya ulaşımı sağlamayı planlayan Bolu Belediyesi, İzzet Baysal Caddesi’nde radikal uygulamalara imza atmaya hazırlanıyor. İzzet Baysal Caddesi’nde dönüşüm Eylül’de başlayacak. İşte ayrıntılar...

 

OTOPARKLAR KALDIRILACAK, DUBA UYGULAMASI SONA ERECEK

 Kent merkezindeki trafik keşmekeşliğini ortadan kaldırmayı ve rahat yaya ulaşımı sağlamayı planlayan Belediye, İzzet Baysal Caddesi’nde radikal uygulamalara imza atmaya hazırlanıyor. Uygulama ile caddedeki cep otoparklar kalkacak, tartışmalı duba uygulaması sona erecek.

Her gün binlerce aracın geçiş yaptığı bölgede trafik yine iki şerit halinde ve tek yönlü olarak akacak. Ancak bu şeritlerden biri toplu taşıma araçları için özel olarak ayrılacak, diğer şeridi ise sadece otomobil sürücüleri kullanabilecek.

İZZET BAYSAL CADDESİ’NDE BİSİKLET YOLU YAPILACAK

 Öte yandan uygulama sayesinde cadde de oluşacak boşluğu ise Belediye çok iyi değerlendirmenin hesaplarını yapıyor. Cep otoparklarının kaldırılmasıyla cadde de oluşacak boşluklarda, yaya trafiğinin rahatlamasını hedefleyen Belediye kaldırımları genişletmeyi amaçlıyor. Oluşacak boşluklarda ayrıca bisiklet yolu da oluşturulacağı gelen bilgiler arasında.

ESNAFA KOLAYLIK SAĞLANACAK

Otopark sorununun yanı sıra duba uygulaması sonrası esnafların yaşadığı indirme-bindirme sorunları sıkça basında eleştiri konusu olmuştu. Esnafların yaşadıkları mağduriyeti göz önünde bulunduran Belediye, yaya kullanım alanlarının gasp edilmemesi için özel indirme-bindirme cepleri düzenleyecek. Bu sayede işyerine malzeme indirmek isteyen esnaf ile müşterilerini terminale taşımak isteyen otobüs işletmecileri bu alanlarda ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek.

2 yorum yapılmış
  • emre bolulu
    29 Temmuz 2012 • 11:00
    eyvah eyvah
  • ersin KA
    29 Temmuz 2012 • 11:00
    eyvahki ne eyvah.alaattin amcam yine işbaşında
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.