VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hayırsevere hırsız şoku...

27 Temmuz 2012

Bolu’da hayırsever kişiliğiyle tanınan ve Almanya’da yaşayan İlhan Atalay’ın evi hırsızlar tarafından soyuldu.   Olay, Beşkavaklar ...

Bolu’da hayırsever kişiliğiyle tanınan ve Almanya’da yaşayan İlhan Atalay’ın evi hırsızlar tarafından soyuldu.

 

Olay, Beşkavaklar Mahallesi Behiye Baysal Caddesi’nde bulunan İlhan Atalay’a ait üç katlı apartmanda yaşandı. Aslen Bolulu olan ancak Almanya’da yaşayan İlhan Atalay, yaz tatili için Bolu’ya geldi. Yıllardır engellilere, hastanelere ve birçok kurum kuruluşa destekleriyle herkesin takdirini kazanan hayırsever vatandaş, önceki gece iftar açmak için akrabalarına gitti. Evlerine geri döndüğünde ise korkunç manzarayla karşılaştı. Evin darmadağın edildiğini gören Atalay, hırsızlık olayının yaşandığını anlayarak polise haber verdi. Eve gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, yüklü miktarda para ve çok sayıda ziynet eşyasının çalındığını tespit etti.

Hırsızlık olayından duyduğu üzüntüyü dile getiren İlhan Atalay, “Çok üzgünüm. Evime giren kişiler ne varsa almışlar. Hiçbir şey bırakmamışlar. Ama Allah büyük. Bunu yapanlar elbet yakalanacaktır ve cezalarını çekeceklerdir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.