VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'yu DHKP-C'liler bastı...

24 Temmuz 2012

Bolu'da Karamanlı Mahallesi Ferittalay Caddesi üzerinde bulunan bir binanın girişine büyük harflerle yazılan 'Erdal Dalgıç ...

Bolu'da Karamanlı Mahallesi Ferittalay Caddesi üzerinde bulunan bir binanın girişine büyük harflerle yazılan 'Erdal Dalgıç Ölümsüz CEPHE' yazısını görenler, Bolu'da kim bu DHKP-C'liler diye sormadan edemediler.

Bazı binalara siyasi partilerin gençlik kolları tarafından yapılan parti amblemlerinin 'SAKINCALI' oldukları için silindiği kentimizde, terör örgütü sempatizanları tarafından yazılan bu yazının yetkililer tarafından gözden kaçırılması da ilginç.

Erdal Dalgıç kimdir?

İstanbul İstinye Şehit Muhsin Bodur Polis Merkezi'ne otomatik silahlar ve el bombası ile düzenlenen saldırıyı DHKP-C üstlendi. İstanbul İstinye Şehit Muhsin Bodur Polis Merkezi'ne 12 Haziran 2012 gerçekleştirilen eylemde DHKP-C militanı Erdal Dalgıç karakoldan açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi.

Karakoldan açılan ateş sonucu 7 kurşunla ağır yaralanan eylemci, kaldırıldığı Maslak Acıbadem Hastanesi'nde hayatını kaybederken, eylemcinin DHKP-C militanı olduğu öğrenildi. Yaşamını yitiren militanın ise 1966 Çorum doğumlu Erdal Dalgıç olduğu bildirildi.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.