VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hüseyin İka müjdeyi verdi...

23 Temmuz 2012

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hüseyin İka, Bolu halkına müjdeyi vererek, “Artık kadın ...

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hüseyin İka, Bolu halkına müjdeyi vererek, “Artık kadın hastalarla çocuk hastalar ayrı binada tedavi görecek. Yeni binamız hizmete girdi” dedi.

Kısa bir süre önce İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde başlayan restore çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasından sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hüseyin İka da müjdeyi açıkladı. İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin arkasında bulunan ve daha önce Ağız Diş Sağlığı Ünitesi olarak kullanılan bina artık çocuk ünitesi olarak kullanılmaya başladı. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka, “Daha önce kadın doğum hastanemizin arka tarafında Ağız ve Diş Ünitesi olarak kullanılan binayı çocuk polikliniği olarak yeniden restore edip hizmete açtık. Bu binada yalnızca çocuk hastalarımıza hizmet vereceğiz. Mevcut binada ise kadın hastalıkları ile ilgili polikliniklerimizi gerçekleştireceğiz. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin ayrı bir binaya taşınmasıyla bu binayı restore ederek değerlendirmiş olduk” diye konuştu.

Hastanelerde doktor sayısında şuan için herhangi bir artış olmayacağını ifade eden İka, "Bakanlığımızın ön gördüğü sayıları doldurmuş durumdayız. Burada çocuk polikliniklerimizde ayrıca çocuk hastalıkları uzmanlarımızın yanında iki çocuk cerrahı uzmanımız, bir kulak burun boğaz uzmanı ve bir de enfeksiyon hastalıkları uzmanımız hizmet veriyor. Kadın doğum polikliniklerinin arasında da genel cerrahi ve dahiliye polikliniklerini hizmete sokmayı düşünüyoruz" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.