VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Köpeğinin öldüğünü görünce çılgına döndü...

15 Temmuz 2012

Bolu’da Sedat Abak isimli hayvansever gözünden rahatsızlanan Canecorse cinsi köpeğini kliniğe bıraktıktan sonra öldüğü öğrenince, ...

Bolu’da Sedat Abak isimli hayvansever gözünden rahatsızlanan Canecorse cinsi köpeğini kliniğe bıraktıktan sonra öldüğü öğrenince, veterinere saldırarak işyerinin camlarını kırdı. Abak, ölen köpeğine dakikalarca sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Abant Tabiat Parkı yolunda bir restoran işleten Sedat Abak, Ozy isimli Canecorse cinsi köpeğinin gözünden rahatsızlanması sonrasında Aktaş Mahallesi’nde bulunan Veteriner Hakan Bakan’ın işyerine gitti. Veteriner, köpeğin anestezi ile uyutulup, ameliyat yapması gerektiğini söyledi. Sedat Abak, köpeğini bıraktıktan sonra işyerinden ayrıldı. 2 saat sonra gelen bir telefon Abak’ı gözyaşlarına boğdu. Veteriner Hakan Bakan, köpeğinin öldüğünü söyler söylemez olay yerine gelen Sedat Abak, çatalla veterinere saldırdı. Klinikteki camları kıran Sedat Abak köpeğinin başında dakikalarca gözyaşı döktü.

"O BENİM AİLEMİN BİREYİYDİ"

Yakınları tarafından bir türlü sakinleştirilemeyen Sedat Abak, “Basit bir göz ameliyatı diye buraya getirdim. 1 saat sonra aradı, ‘Köpeğin öldü’ dedi. Ozy, ailemin bireyiydi. Benimle yatıp kalkardı. Canımdı, ciğerimdi, her şeyimdi benim. Ne anestezi aleti var ne başka bir şey. Anesteziyi fazla vermiş. Köpeğim de ölmüş. Madem bu işi bilmiyorsun, neden yapıyorsun?” dedi.

Sedat Abak veteriner Hakan Bakan dan şilayetçi oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri olay hakkında tutanak tuttu. Sedat Abak, Hakan Bakan'ı Veterinerler Odası Bolu Temsilciliği'ne şikayet edip, Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Sedat Abak, omuzlarına aldığı köpeğini ölüm raporu için Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne götürdü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.