VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Valisi İbrahim Özçimen'den Boluspor'a ziyaret...

5 Temmuz 2012

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Boluspor Kulübü’nü ziyaret ederek Başkan Abdullah Abat, yöneticiler ve Teknik Direktör ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Boluspor Kulübü’nü ziyaret ederek Başkan Abdullah Abat, yöneticiler ve Teknik Direktör Serhat Güller’le bir araya geldi.

Kulüp binasında gerçekleştirilen ziyarete Vali Özçimen’in yanı sıra Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Başkan Vekili Osman Gürsoy, Başkan Yardımcıları Nevzat Güler, Metin Kumaş, Fatih Yamaner, As Başkan Şaban Kök, Genel Sekreter Hakan Özmen, Futbol Şube Sorumlusu Sefa Meral, yöneticiler, Teknik Direktör Serhat Güller ve basın mensupları katıldı. Yeni yönetime ve teknik heyete başarılar dileyen Vali İbrahim Özçimen, “Belki geç kalınmış bir ziyaret ancak başkanımız ve yöneticilerimiz yoğunlar. Biz de yoğun olduğumuz için bugüne kaldık. Boluspor, Bolu’nun en önemli markalarındandır. Bolu kazanınca halk mutlu oluyor. Futbolu seven, medeni, insancıl, centilmen ve sportmen bir taraftarı var. Ben yeni yönetime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Herkesin yüzü gülsün. Teknik heyete ve Boluspor takımına kamp öncesinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Önemli olanın bir işi yaparken sonuna kadar gitmek olduğunu ifade eden Vali Özçimen, “Serhat Güller hocamıza başarılar diliyorum. Eline iyi malzeme verilirse o da iyi yemek yapar. Ben öyle düşünüyorum” şeklinde konuştu.

ASIL İŞİ GENERALLER DEĞİL ASKERLER YAPAR”

Özçimen, bir gazetecinin sorduğu 'Yeni transferlerden en beğendiğiniz isim hangisi?' sorusuna ise, “Oyuncular hakkında şu, iyi bu kötü gibi bir açıklama yapamam. Eğer Boluspor'a geliyorsa tabi ki de iyi futbolcudur. Ama bence işi asıl işi beceren generaller değil askerlerdir. Yani takımı tek oyuncu üzerinden değil tüm takım olarak düşünmek gerekir” yanıtını verdi.

BAŞIMIZ SIKIŞTIĞINDA KAPINIZI ÇALACAĞIZ”

Boluspor Başkanı Abdullah Abat da kendilerini ziyaret eden Vali Özçimen’e teşekkür ederek, “Sizin spora olan tutkunuz bizi mutlu ediyor. Bizde başımız sıkıştığında ilk sizin kapınızı çalacağız. Desteklerinizi bilmek bir güçtür. Yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Biz her zaman rahatız. Kampımız yarın başlıyor. İnşallah iyi bir şekilde yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette son konuşmayı ise Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller yaptı. Güller, 34 haftalık periyodun zorlu geçeceğini belirterek, “Şehir bir bütün olursa, bu yolda yürürüz. İşlerimiz kolay olur. Birlik beraberlik önemlidir. İnşallah inançla zafer gelecektir. Çok çalışacağız. Bank Asya 1.Lig inanın dünyanın en zor liglerinden birisi. Bunu herkes görüyor” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından uzun süre sohbet eden Vali İbrahim Özçimen ve yöneticiler daha sonra kulüp binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.