VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'yu Off-Road heyecanı sardı...

5 Temmuz 2012

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Bolu Temsilciliği ile ...

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Bolu Temsilciliği ile Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Spor Kulübü tarafından organize edilen, "5. Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Şenliği" Aladağlar’da yapıldı.

Macera tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği Off-Road yarışları, geçtiğimiz günlerde Aladağ Kızık Yaylası mevkiinde yapıldı. İki farklı klasmanda düzenlenen Off-Road yarışmalarına Trabzon, Adana, Bursa, İstanbul, Antalya, Tarsus, Kayseri ve Bolu bölgelerinden yaklaşık 350 araç katıldı. Kenan Çarpışantürk etabında birinciliği Trabzon TROFF'dan Emir Sözen ve Ahmet Taha Özak ekibi kazanırken, Mehmet Becce etabında ise İstanbul TOYOTA ekibinden İlker Erdoğan, Orhan Doğan, Ahmet Çepni ve Yalçın Gökalp takımı birinciliği kazandı.

Katılımcılar Off-Road yarışmalarının yanı sıra, ormanlık alanda oryantiring, trekking gibi etkinliklere de katılarak Bolu'nun yeşil alanlarının tadını çıkardılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.