VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kongre merkezi mankenlerle açıldı....

1 Temmuz 2012

Bolu Dağı A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nde, otel ve kamyon parkının ardından ...

Bolu Dağı A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nde, otel ve kamyon parkının ardından balo ve kongre salonu da görkemli bir törenle açıldı. Törene ünlü mankenlerin defilesi ve Safiye Soyman'ın konseri damga vurdu.

Highway Balo ve Kongre Salonu'nun açılış törenine Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Düzce Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu, Boluspor Başkanı Abdullah Abat, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan, 'Bolu Dağı' projesini tanıttı. Daylan, "Bolu Dağı projesine 2011 yılında başladık. 13 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. 220 yataklı otelimiz ve kamyon parkımızın ardından bugün bölgenin en büyük balo ve kongre salonunu hizmete açıyoruz. Herkese hayırlı olsun" dedi.

Daylan'ın konuşmasının ardından Bolu Dağı A.Ş. Genel Müdürü Hasan Umur bir konuşma yaptı. Bolu Dağı projesinin detayları hakkında konuşan Umur, "2008 yılında Bolu Dağı Tüneli'nin açılması ile birlikte bu yola çıktık. 2011 yılında ilk temelimizi attık ve 13 ay gibi kısa bir sürede bu büyük projeyi tamamladık. Şuan Avrupa'nın en büyük tesisinde bulunuyoruz. Açılışını yaptığımız bu tesisimizi kongre, balo ve düğün salonu olarak kullanmak istiyoruz. Amacımız burayı kongre ve seminerlerin merkezi haline getirmektir" diye konuştu.

Konuşmaların arından Highway Balo ve Kongre Salonu'nun ilk nikahı kıyıldı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın kıydığı nikahta, Şükran Öztınar ve Fuat Köse çifti dünya evine girdi. Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan, damada 100 dolar taktı. Düğün pastasının kesilmesinin ardından salondaki tören sona erdi.

Açılış töreni, Ünlü Manken Ece Gürsel'in de içinde yer aldığı mankenlerin defilesi ile devam etti. Defilede Highway Alışveriş Merkezi'ndeki mağazalatın tanıtımı yapılırken, davetliler defileyi büyük bir ilgi ile izledi. Yaklaşık 1.5 saat süren defilenin ardından Ünlü Sanatçı Safiye Soyman sahneye çıktı. İzleyenlerine unutulmaz bir konser veren Safiye Soyman, sık sık Bolulu olduğunu dile getirerek burada sahne almaktan ötürü duyduğu mutluluğu ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.