VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başmüfettiş'ten otel görevlisine dayak...

29 Haziran 2012

Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan bir otelde toplantıya katılan Mülkiye Başmüfettişi A.İ., otelde çalışan havuz görevlisi ...

Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan bir otelde toplantıya katılan Mülkiye Başmüfettişi A.İ., otelde çalışan havuz görevlisi Seyit Harun Ekici’yi tekme tokat döverek hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre, otelde düzenlenen bir toplantıya ailesiyle birlikte katılan Mülkiye Başmüfettişi A.İ.’nin çocukları otelin havuzuna girdiler. Çocukların şezlongların süngerlerini havuza atarak yüzmeleri sonrasında havuzda görevli Seyit Harun Ekinci çocukları uyardı. Ekici bu şekilde havuzda yüzemeyeceklerini söyledi. İddiaya göre, Havuzun kapanma saatinde görevlinin yanına giden Mülkiye Başmüfettişi A.İ., Harun Ekici’ni havuzdan çıkmasını istedi. Harun Ekici kendisinin görevli olduğunu söylemesi üzerine tartışma başladı. A.İ, havuz görevlisine yumruk attı. Bir anda yerde kalan ve başı yere çarpan otel görevlisine ilk müdahale otelde bulunan sağlık görevlileri tarafından yapıldı.

Burnu kırılan, kafatasında çatlak oluşan havuz görevlisi İzzet Baysal Köroğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Seyit Harun Ekici, “Ben bir şey yapmadığım halde üzerime geldi. Zaten ben karşılık vermediğim için beni bu hale getirdi. Burnum kırık kafatasım çatlak. Ben aşağı düştüğümde kafamı duvara vurmaya başladı. Daha sonra ısırdı. Beni öldürmeye gelmiş. Benim neden çocuk havuzuna girdiğimi sordu. Ben orada görevliyim. Çocukların annesi havuza gelerek çocukları şezlongların süngerlerini sökerek havuzda yüzüyorlardı. Bende böyle bir şey olmaz diyerek uyardım. Çocuk havuzuna neden girdim diye beni bu hale getirdi” dedi.

Çocuğunun başında bekleyen baba İbrahim Ekici, “Ben bu cahil halimle böyle bir şey yapmam. Nasıl oluyor da bir insan bir insana bunu yapabiliyor. Akıl sır işi değil” diye konuştu.

Jandarma ekipleri, otelden ayrılan Mülkiye Başmüfettişi A.İ.’yi arama çalışmalarını sürdürüyor. Havuz görevlisi Harun Ekici, Mülkiye Başmüfettişi A.İ’den şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

1 yorum yapılmış
  • fatih yılmaz
    30 Haziran 2012 • 11:00
    böyle insanlara yetki verilince kendilerine herşey yapa biliyoruz zannediyorlar insanlara inşlah belasını bulur... BAŞ MÜFETTİŞŞŞŞ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.