VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abat son noktayı koydu...

25 Haziran 2012

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, basında çıkan iddiaların aksine şov peşinde olmadıklarını belirterek, “Biz şovanist değiliz, ...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, basında çıkan iddiaların aksine şov peşinde olmadıklarını belirterek, “Biz şovanist değiliz, şovu takım yapsın” dedi.

 

Abdullah Abat, çok konuşup az iş yapma peşinde olmadıklarını söyleyerek, “Biz icraat için talip olduk. Seyir zevki büyük bir takım oluşturma peşindeyiz. Basına ve kamuoyuna zamanı geldiğinde Boluspor’a transfer olan futbolcuları açıklarız. Strateji gereği Boluspor sıkıntıya girmesin diye görüştüğümüz oyuncuları açıklamıyoruz. Bir takım görüşmelerin sağlam yapılması gerekiyor. Bu durumda görüşmelerden sonra yakın zamanda açıklama yapılır” diye konuştu.

“SADECE ENGİN VE MESUT”

Abat ayrıca, kamuoyunda söylenildiği gibi kimseyle gizli imza atmadıklarını belirterek şunları söyledi; “Biz sadece Engin Aktürk ve Mesut Çaytemel ile resmi sözleşme imzaladık. Başka gizli bir dış transferimiz olmadı. Görüşmelerimiz devam ediyor.”

2 yorum yapılmış
  • Remzi Kırıcı
    25 Haziran 2012 • 11:00
    Sayın Başkanım transfer ettiğiniz futbolcular genç olsun ve 2- 3 senelik sözleşme yapılsın, satıldığında Veli, Ferhat, Emreciksin vb. Boluspor'a gelir getirsin. Bu sezon transfer ettiğiniz futbolculardan Engin ve Mesut bu koşulları sağlayan futbolcular olmayıp, günü kurtarmak için yapılan transferlerdir.
  • Sedat
    25 Haziran 2012 • 11:00
    Bunlar şov yapacak macera arıyorlar hiç Bişey olmaz bunlardan baskan dediğin eğilecek Bolu önünde carıkcı gibi bunlar hemen artış olmuş 5 hafta herkes söver kimse Boluspor'da kalıcı değil birlere baskan Abant değil gürsoy bunuda bilsin Bolu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.