VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Caner Güngör'den sert eleştiri...

22 Haziran 2012

Bolu'nun tanınmış gazetecilerinden ve Bolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Güngör, bir köşe yazısı yazdı. Açık yürekli ...

Bolu'nun tanınmış gazetecilerinden ve Bolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Güngör, bir köşe yazısı yazdı. Açık yürekli ve sivri dilli yazılarıyla tanınan Güngör, Bolu Ak Parti Milletvekili Ali Ercoşkun'un Bolulu bürokratların karşısında yer aldığını ve önlerinden çekilmesi gerektiğini belirterek, “Çek elini Bolulu bürokratların yakasından” dedi.

İşte Caner Güngör'ün o yazısı;

Ali Ercoşkun'un Bolulu bürokrat alerjisi

Malumunuz AK Parti hükümeti tek başına ülkede inanılmaz şeylere imza attı. Beğenelim, beğenmeyelim, siyasi görüşünü kabullenelim, kabullenmeyelim AK Parti iktidarında ülkemizde köklü ve güzel gelişmeler olduğu malum.

Bunun en güzel örneği de dün 1 milyar dolar alabilmek için önünde el pençe beklediğimiz IMF’ye bugün faizle 5 milyar dolar borç veriyoruz. Demek ki biz bugünleri de görecekmişiz.

Evet asıl konumuz hükümetin çalışmaları değil. Konumuz Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un çalışmaları. Daha doğrusu çalışamaması. Şu bir gerçek ki özel günleri unutmama konusunda Türkiye’de ki en başarılı milletvekilimiz (!) Ben bu başarısından dolayı sayın vekilimizi tebrik ediyor önünde şapkamı çıkarıyorum (!)

Sayın vekilimizin aynı başarısını Bolulu bürokratlara yaptığı zulümde de görüyoruz. Her nedense bu vekilimizin Bolulu bürokratlara alerjisi var. Halbuki kökeni Çankırı olsa da kendisi doğma büyüme Karacasu’ludur.

Bolunun bürokratına sahip çıkmaktan ziyade bin bir kata külle meclis kulislerinde boy gösteren sayın Ali Ercoşkun maalesef Bolulu bürokratlara gösterdiği direnci kendisinin haberi olmadan Bolu’ya gönderilen bürokratlara karşı gösteremiyor.

Daha geçen gün bunun en güzel örneğini yaşadık. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Öztürk şok bir genelgeyle görevden alınarak yerine İsmail Taş görevlendirildi. Yeni müdürümüze görevinde başarı diliyoruz. Sonuçta AK Parti hükümetinin görevlendirdiği bir bürokrattır. Fakat hükümetin vekili Ercoşkun’un bu atamadan sonradan haberi olması düşündürücüdür.

Zira Abdulkadir Öztürk’e yapmış olduğu ziyarette kendisinin arkasında olduğunu söylemesi ve bunun basında yer alması sadece ve sadece komedidir.

Evet şimdi bir tarım müdürüne sahip çıkamayarak kendisinden habersiz bir müdürün Bolu’ya atanması Ercoşkun’un havanda su dövdüğünün en büyük göstergesidir.

Ercoşkun Bolulu bürokratları gönderip yerlerine Doğu illerinden bürokratlar atamaya çalışırken Bolu halkının sessiz kalacağını düşünüyorsa büyük bir yanılgı içerisinde olduğunu zaman içerisinde görecektir.

Bolulular Bolu'nun alt yapısından yetişen Suat Çelen gibi Hüseyin İka gibi değerlere sahip çıkacaklardır. Bu isimler sadece birer örnektir. Keza geçmişte Bolu halkı bürokratına sahip çıkmamanın ezikliğini büyük bir acıyla yaşamıştır.

Rahmetli öz ve öz Bolunun çocuğu Sedat Turgay hocamıza o zaman yapılanların neticesi tarihte acı bir şekilde yerini almışken Sayın Ercoşkun’a tavsiyem elini bürokratların yakasından çekmesidir. Kendisi ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır. Bir gün Bolu halkıda anlayacaktır.

Son olarak buradan Ercoşkun’a sesleniyorum, “Çek elini Bolulu bürokratların yakasından”…

1 yorum yapılmış
  • tuncer
    17 Aralık 2017 • 04:40
    helal olsun doğaya saygı duyan vatandaşlara
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.