VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da silahlı çatışma 6 yaralı...

19 Haziran 2012

Bolu’da sabah saatlerinde kavga eden iki grup öğleden sonra ekin tarlasında karşılaşınca silah konuştu. Silahlı ...

Bolu’da sabah saatlerinde kavga eden iki grup öğleden sonra ekin tarlasında karşılaşınca silah konuştu. Silahlı ve bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı. Ekin tarlasında can pazarı yaşandı.

Olay, saat 16:15 sıralarında Mudurnu yolunda bulunan Seyit Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Nazım Mete, Hüseyin Mete ve Ahmet Karadeniz, aralarında daha önce husumet bulunan Musa Başkan, Hakan Yılmaz ve Furkan Yılmaz’la sabah saatlerinde kavga ettiler. İki grup daha sonra dağıldı. Öğleden sonra Seyit Mahallesi’nde bulunan ekin tarlasında gezerken yine karşılaşan grup bu kez çatışmaya başladı. Silahlar, baltalar ve bıçakların konuştuğu kavgada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan üçü tarlada ekinlerin üzerine yığılarak yardım bekledi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulanslar sevk edildi.

112 Acil Servis ekipleri, silahla ayaklarından vurulan Nazım Mete, Hüseyin Mete ve kalbinden vurulan Ahmet Karadeniz’e olay yerine müdahale yaptı. Kavgada yaralanan karşı gruptaki Musa Başkan, Hakan Yılmaz ve Furkan Yılmaz, yaralı halde olay yerinden kaçtı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi ve İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastaneleri’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken, polis ekipleri ekin tarlasında boş kovan aradı. Polis ekipleri 6 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

1 yorum yapılmış
  • detaycı
    22 Haziran 2012 • 11:00
    özgür bolu gazetesini tebrik ediyorum olayı yan tutmadan objektif yazmış, ama diğer gazeteleri okuyunca direk tek tarafı pusu kurmakla suçluyor.bu arada çatışan her iki aileye geçmiş olsun.inşallah güzel memleketimizde benzeri bi olay daha yaşamayız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.