VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bir annenin yıkıldığı an..

17 Haziran 2012

Bolu’da takla atan otomobilin altında can veren gencin annesi olay yerine geldi. Dakikalarca otomoblin altında ...

Bolu’da takla atan otomobilin altında can veren gencin annesi olay yerine geldi. Dakikalarca otomoblin altında yatan gencin kim olduğunu sordu. Görmek istediğini söyledi. Ve otomobilde can veren gencin oğlu olduğunu görünce dünyası yıkıldı. Sinir krizi geçiren annenin ‘Oğlum ben buradayım oğlum’ feryadı yürekleri dağladı.

Kaza, saat 19:00 sıralarında D-100 Karayolu’nun Beşkavaklar mevkiinde meydana geldi. Şehir merkezinden İstanbul istikametine seyreden Ahmet Özcan idaresindeki 14 T 0777 plakalı ticari taksi, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıkarak taklalar attı. Yan yatarak hurdaya dönen otomobildeki Ahmet Özcan, Emre İslam ve ismi belirlenemeyen bir kişi yaralanırken, otomobilin altında kalan İshak Günenç ise feci şekilde hayatını kaybetti. Kazayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına koşarken, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istendi. Trafik ekipleri Ankara istikametine araç geçişini durdurdu. Güvenlik önlemleri alındıktan sonra iki yaralı ambulanslarla İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada araçta başka kişilerin de olduğu söylenince 112 Acil Servis ve polis ekipleri dakikalarca etrafta yaralı aradı. Ancak araçta üç kişinin olduğu teyit edilerek aramalara son verildi.

POLİS EKİPLERİ GÖTÜRDÜ

Kaza yapan şahısların yakınları olay yerine akın etti. Kazada hayatını kaybeden İshak Günenç’in annesi Filiz Günenç de olay yerine geldi. Oğlunu görmek isteyen anneye çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri bir süre engel oldu. Ancak ana yüreği oğlunu görmeden yapamadı. Filiz Günenç’in ısrarla oğlunu görmek istemesi üzerine polis ekipleri kadını otomobilin yanına götürdü. Yere eğilerek oğlunun cesedine bakan anne sinir krizleri geçirdi. “Oğlum ben buradayım oğlum” diyerek feryat eden anne yürekleri dağladı. 112 Acil Servis ekipleri hemen İshak Günenç’in cansız bedenini ambulansa alarak morga kaldırdı. Ambulansın gidişini izleyen anne Filiz Günenç ise baygınlık geçirdi.

 Elektrik direğine çarparak durabilen otomobilden etrafa saçılan bira şişeleri kazanın nedenini anlatır nitelikteydi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

1 yorum yapılmış
  • özcan acikyildiz
    17 Haziran 2012 • 11:00
    Kaza nedeni yine alkol. Yeter artık yeter. Bir yavrucak, bir fidan, bir vatan evladı, bir ana yavrusunu daha kaybettik :( Acılı ailesine başsağlığı diliyorum ve kazayı yapan şöföründe en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Biz neden böyle bir milletiz anlamıyorum hala. Her gün onlarca can gidiyor ama hala akıllanmıyoruz biz böyle milletiz maalesef :(
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.