VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Böyle insan olmaz olsun!

14 Haziran 2012

Mengen’de yalnız yaşayan 83 yaşındaki kadını dövüp tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Tezcan Hakan Şimşek ...

Mengen’de yalnız yaşayan 83 yaşındaki kadını dövüp tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Tezcan Hakan Şimşek (33), 9 ay sonra yakalanarak tutuklanıp cezaevine konuldu.

Olay, 16 Eylül 2011 tarihinde Mengen’in Aktepe Köyü’nde meydana geldi. Yalnız yaşayan ve komşularının yardımıyla geçinen S.Ö.(83) isimli yaşlı kadın, evinin önünde baygın halde bulundu. Komşularının haber vermesiyle birlikte olay yerine jandarma ve ambulans sevk edildi. Üzerindeki elbiseleri yırtılan, dövülmesi sonucu vücudunda morluklar oluşan ve tecavüze uğradığı belirlenen yaşlı kadın, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın, daha sonra İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi.

Kıl ve tükürüğü ele verdi

Bolu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, 9 ay süren çalışma sonucu bir ihbar üzerine aynı köyde oturan Tezcan Hakan Şimşek'i şüpheli olarak gözaltına aldı. Jandarma ekipleri, Tezcan Hakan Şimşek'ten aldıkları kıl ve tükürük numunelerini Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı’na göndererek daha önce alınan delillerle karşılaştırıldı. Yapılan tetkiklerin ardından Tezcan Hakan Şimşek'in, S.Ö.'ye tecavüz ettiği tespit edildi. 33 yaşındaki şahıs, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.