VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Evine giden imamı tekme tokat dövdüler...

29 Mayıs 2012

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde imamlık yapan İdris Cebecioğlu (35) yatsı namazı çıkışında büfeden alışveriş yaparken darp ...

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde imamlık yapan İdris Cebecioğlu (35) yatsı namazı çıkışında büfeden alışveriş yaparken darp edildi.

Olay, Mudurnu ilçesi Büyükcami Mahallesi Havlu Sokak’ta meydana geldi. Sinan Paşa Camisi imamı İdris Cebecioğlu, önceki gece yatsı namazını kıldırdıktan sonra camiden ayrıldı. Evine gitmek üzere yola çıkan imam, bir büfeye girerek alışveriş yaptı. Daha sonra otomobilin geri dönen İdris Cebecioğlu, kendisine bakan birini fark etti. Ardından otomobiline binen imamı kendisine bakan beş kişilik grup durdurdu. ‘Niye bakıyorsun, tanıyamadın mı?’ diyerek imama küfürler eden grup daha sonra İdris Cebecioğlu’nu araçtan indirip darp etti. Kalabalık grubun saldırısı sonucu yere yatan imam uzun süre yardım bekledi. Bu sırada İdris Cebecioğlu’nun yerde yattığını gören başka bir cami imamı hemen yardıma koştu. Darp edilen İdris Cebecioğlu hemen Mudurnu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İmama doktorlar tarafından 10 gün iş göremez raporu verildi.

Olayın ardından Mudurnu ilçesine gelen Türk Diyanet Vakıf-Sen Bolu İl Başkanı Metin Saltan ile Diyanet-Sen Mudurnu ilçe yönetimi ve üyeler Atatürk heykeli önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. Olayın faillerini kınayan diyanet yetkilileri, imam İdris Cebecioğlu’nu darp eden şahısların biran önce yakalanarak cezalarını çekmesini istediler.

2 yorum yapılmış
  • ORHAN AYTUĞ
    29 Mayıs 2012 • 11:00
    Mudurnu demek Örnek bir İlçe demek, Mudurnu demek Osmanlı İmparatorluğunun ilk ilçesi demek Örf ve Adetlerini kaybetmemiş, Misafirperver, misafir için herşeyini paylaşan, Hala Ahiliğidevam ettiren,Şehri imran,Felibeli Hoca,Karaaslanın toruları bizler bir Mudurnulu olarak.Bu Zalimleri nefretle kınıyorum. Bunlar Mudurnulu olamazlar.Hocama geçmiş olsun der.Biran evvel görevine başlamasını temenni ederim.
  • okur
    29 Mayıs 2012 • 11:00
    Bir adamı durduk yerde kimse dövmez. Vardır bir sebebi. Uçkuru gevşek olur imamların.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.