VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Karnından dev kütle çıktı!

23 Mayıs 2012

Bolu’da uzun süre idrarını yapamayan 49 yaşındaki bir hastanın karnında miyomlar tespit edildi. Yaklaşık 1 ...

Bolu’da uzun süre idrarını yapamayan 49 yaşındaki bir hastanın karnında miyomlar tespit edildi. Yaklaşık 1 kilogram ağırlığındaki miyomlar ameliyatla alındı.

Bolu’da yaşayan Huriye Demirel (49) karnında şişlik oluşunca zor günler geçirmeye başladı. Karın, kasın ve bel ağrıları artan kadın, bir süre sonra idrarını yapamaz hale geldi. Bunun üzerine hemen Özel Çağsu Hastanesi’ne giden Huriye Demirel, özel cihazlarla incelemeye alındı. Yapılan kontroller sırasında Demirel’in karnında yaklaşık 1 kilogram ağırlığında miyomlar tespit edildi. Hemen ameliyata alınan kadının karnından çıkarılan kütle herkesi şaşırttı. Karnabahar şeklinde katmer katmer görünen miyomların alınmasıyla 49 yaşındaki hasta sağlığına kavuştu.

Sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyen Huriye Demirel, “Sürekli karnım ağrıyordu. Daha sonra kasıklarıma ve belime vurmaya başladı. En kötüsü de idrarımı yapamıyordum. Hastaneye geldim. Acilen ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Allah’a şükür ameliyattan sonra hiçbir şey kalmadı. Doktoruma teşekkür ediyorum” dedi.

Hastanın ameliyatının başarılı geçtiğini söyleyen Kadın Doğum Uzmanı Dr. Cengizhan Kolata ise yaklaşık 30 miyoma rastladıklarını söyledi. Kolata, “Hastamız sürekli karın, bel, mide ve kasık ağrıları çekiyormuş. Ev işi bile tutamaz hale gelmiş. Daha sonra idrarını da yapamaz duruma gelince bize başvurdu. Biz de hemen ameliyata aldık. Yaklaşık 1 kilograma yakın kütle çıkardık. 30 kadar miyom karnabahar ya da patates çuvalındaki patatesler gibi dizilmiş. Şuan hastamız sağlığına kavuştu” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.