VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Genç işadamlarını desteklerim"

13 Mayıs 2012

Boluspor eski Başkanları’ndan Yılmaz Becikoğlu, kongre öncesinde çok net ifadelerle bir basın açıklaması yayınladı. Becikoğlu, ...

Boluspor eski Başkanları’ndan Yılmaz Becikoğlu, kongre öncesinde çok net ifadelerle bir basın açıklaması yayınladı. Becikoğlu, başkan olmak gibi bir derdinin olmadığını ancak genç işadamlarına destek vereceğini ifade etti. Yılmaz Becikoğlu ayrıca, borçların şüphe uyandırılmayacak şekilde ortaya çıkartılması aksi taktirde Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağını sözlerine ekledi. İşte Becikoğlu’nun açıklamalarının satırbaşları…

"BU AŞAMADA BENDEN BAŞKASI BAŞKAN OLAMAZ GİBİ BİR İFADEM VE NİYETİM ASLA YOKTUR. BOLUSPOR’A YÖNETMEYE TALİP OLAN GENÇ ARKADAŞLARIM VARSA Kİ BEN VAR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM, BU ARKADAŞLARIN HER ZAMAN YANINDAYIM."

 

"YANİ BOLUSPOR KİM ALACAKLIDIR KİME NE KADAR BORÇLUDUR BU HİÇ ŞÜPHEYE UYANDIRMAYACAK BİR BİÇİMDE ORTAYA ÇIKARILMADIR. BU YOL İZLENMEDİĞİ TAKTİR DE GENEL KURUL ESNASINDA ŞERH DÜŞECEĞİMİ VE CUMHURİYET SAVCILIĞINA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIMI BELİRTMEK İSTERİM."

 

"BOLUSPOR’U SEKİZ YILLIK KAOS YÖNETİMİNDEN KURTARMANIN İLK YOLU KULÜBÜN TÜM BORÇLARININ ÇOK AÇIK VE SEÇİK BİR BİÇİMDE ORTAYA ÇIKARILMASIDIR."

 

"ARTIK HAKİKATLARI GÖRME ZAMANIDIR. ÇARIKÇININ BOLUSPOR’ A VERECEĞİ HİÇBİR ŞEY YOKTUR. YUKARIDA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ BOLUSPOR’ UN YENİ İSİMLERE İHTİYACI VARDIR."

 

"DAHA ÖNCEKİ İLK BASIN TOPLANTIMDA AÇIKLADIĞIM GİBİ BOLUSPOR DA KULÜP HESAPLARININ AÇIKLANMASI VE HERHANGİ BİR ADAYIN ÇIKMAMASI HALİNDE BOLUSPOR BAŞKANLIĞINA TALİBİM."

 

 

YILMAZ BECİKOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

Değerli Bolu halkı!..

Bolu kamuoyunda büyük bir merakla beklenen Boluspor genel kurul tarihi belli olmuştur. Buna göre genel kurulumuz 02.06.2012 günü yapılacaktır. Genel kurula yaklaştığımız şu günlerde Boluspor’la ilgili düşüncelerimi bir kere daha sevgili Bolusporlulara duyurmak isterim. Ancak şunu da ifade edeyim Boluspor’un daha fazla yıpranmasını önlemek bakımından bu açıklamam kongreye kadar yapacağım son açıklama olacaktır. Yerel basına yansıyan son haber ve kulis faaliyetlerine göre yedi yıllık başkanlık süreci içinde aynı plağı devamlı tekrarlayan ama bir türlü Boluspor’ u süper lige çıkaramayan Necip Çarıkçı yeniden başkan olabilme hesapları içindedir. Necip Çarıkçı’nın bu tutumunu asla tasvip etmiyorum.

 

“GENÇ İŞADAMLARININ YANINDAYIM”

 Boluspor’da yeni ruh yeni bir heyecanla işe koyulmak şarttır. Bu aşamada benden başkası başkan olamaz gibi bir ifadem ve niyetim asla yoktur. Boluspor’a yönetmeye talip olan genç arkadaşlarım varsa ki ben var olduğunu düşünüyorum, bu arkadaşların her zaman yanındayım. Her zaman böyle bir kadroyu desteklemeye hazırım. Bu arkadaşların eski yöneticileri de unutmayacağını kulübü şeffaf bir şekilde yöneteceğini ve kurumsallaştıracaklarını düşünmekteyim. Yeni seçilecek yönetim kurulunun kim olursa olsun kulübe 5 milyon TL’lik karşılıksız bir ek kaynak yaratmaları, kulübün ekonomik anlamda rahatlaması için şarttır.

“CUMHURİYET SAVCİLIĞI’NA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM”

Boluspor kimsenin malı değildir. Şimdiki başkan bir önceki yıl ‘’Bu kulübü borçsuz bırakıyorum’’ nidaları içinde yeniden görev almış ancak hakikatin bu olmadığı kısa sürede Emin Semercioğlu yönetimine koyduğu temlikle anlaşılmıştır. Yine şu anda kulübün dört trilyonluk borcu olduğu ifade edilmekte ve bu miktarda Boluspor’ da görev alacakların önüne kesmek için bir engel olarak kamuoyuna lanse edilmektedir. Boluspor’u sekiz yıllık kaos yönetiminden kurtarmanın ilk yolu kulübün tüm borçlarının çok açık ve seçik bir biçimde ortaya çıkarılmasıdır. Yani Boluspor kim alacaklıdır kime ne kadar borçludur bu hiç şüpheye uyandırmayacak bir biçimde ortaya çıkarılmadır. Bu yol izlenmediği taktir de genel kurul esnasında şerh düşeceğimi ve Cumhuriyet savcılığına da suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek isterim.

“GELİRLER BİLİNÇSİZ ŞEKİLDE HARCANDI”

Sekiz yıldır süre gelen enkaz edebiyatıyla Boluspor hiçbir şey kazanamamıştır. Bugün Boluspor Türk futbolundaki saygın yerini koruyorsa bunun tek sebebi de o beğenilmeyen eski tarihler ve beğenilmeyen yöneticilerdir. O yöneticiler çok zor şartlar altında Boluspor u yıllarca başarıdan başarıya koşturmuşlardır. Bugün kulübün gelirleri tarihinin hiçbir döneminde görünmedik ölçüde çoğalmıştır. Maalesef bu gelirler bilinçsiz bir biçimde sarf edilmiş Boluspor da yine bu dönem için söylüyorum 150 futbolcuyu geçmiş her yıl kadro tamamen denecek bir biçimde değiştirilmiş ve sonuç herkesin bildiği gibi hüsran olmuştur.

“SÜPER LİGE ÇIKMA SÖZÜ VERİYORUM”

Artık hakikatları görme zamanıdır. Çarıkçının Boluspor’ a vereceği hiçbir şey yoktur. Yukarıda da söylediğim gibi Boluspor’ un yeni isimlere ihtiyacı vardır. Daha önceki ilk basın toplantımda açıkladığım gibi Boluspor da kulüp hesaplarının açıklanması ve herhangi bir adayın çıkmaması halinde Boluspor başkanlığına talibim. Başkanlık için her türlü şartları taşıyorum ve Bolu kamuoyuna Süper lige çıkma sözü veriyorum. Bilindiği gibi inanmak başarmak yarısıdır. Kulübün yerinin Bank Asya Ligi olduğuna ve süper ligi kaldıramayacağına inanan bir başkanla GODOT’yu bekler gibi süper ligi bekleyeceğimizi belirtmek isterim.

Bütün bunlara rağmen Necip Çarıkçı ve onu destekleyen çevrelerinin kulübü yeniden idare etme heveslerinin gerçekleşmesi sonucunda Boluspor’ u çok karanlık günlerin beklediğini ve Necip Çarıkçı ve onu destekleyenlerin bu karanlık tablonun altında ezileceklerini tarihi bir uyarı olarak yapmak isterim.  

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    13 Mayıs 2012 • 11:00
    LA BU ADAMDA ...ne dediği belli değil.hem adayım diyor hemde aday cıkmazsa diyor. hiç aday olmazmı.olacak tabi bu adamlada iş yürümez anlaşıldı kötünün en iyisi çarıkcı gebeyiz başka adam yok...SANKİ BOLUYU O YARATMIŞ.ZATEN GÖZÜN TOPRAĞA BAKIYOR ÖLÜMÜN YAKLAŞTI PARALARINLAMI GÖMÜLECEN.param var diye herkese kıyam kesiyor. en iyi tarafın siyasileri ve ileri gelen adamları tınlamıyon ve diyerleri gibi YALAKALIK yapmıyon.birde konuşmasını bilsen..
  • HALİT CANBAZ
    16 Mayıs 2012 • 11:00
    yani diyorki genç işadamları beni desteklesin uzun lafın kısası?yoksa çarıkçı kukla aday çıkarıp perde gerisinden yine yönetecek diyor.amma seninde mazin kirli senin yüzünden hakemler pozisyonlarımızı ataklarımızı kesiyor faullarimizi vermiyor kartlarla yıldırıp sindiriyor be becikoğlu ona ne çare bulacağız hakemede racon kesemeyiz ya?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.