VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Önce tecavüz etti, sonra cep telefonu ile fotoğraflaırnı çekti

13 Mayıs 2012

Bolu'nun Gerede ilçesinde geçtiğimiz günlerde iğrenç bir olay meydana gelmişti. 17 yaşındaki bir kıza tecavüz ...

Bolu'nun Gerede ilçesinde geçtiğimiz günlerde iğrenç bir olay meydana gelmişti. 17 yaşındaki bir kıza tecavüz eden adam yaptığı işle de yetinmemiş bir de kızın fotoğraflarını çekmişti.

Yaşanan bu kötü olayın ardından Emniyetin gerçekleştirdiği geniş çaplı operasyon sayesinde, 17 yaşındaki F.K.'ya tecavüz edip, cep telefonu ile fotoğraflarını çektiği öne sürülen 23 yaşındaki E.B. tutuklandı.

Gerede'de oturan F.K., geçen pazartesi günü polise giderek 2 aydan bu yana arkadaşlık yaptığı sadece adını bildiği kişinin tecavüzüne uğradığını, cep telefonu ile fotoğraflarının çekildiğini söyledi.

F.K.'nın kişinin tespit edilebilmesi için olay günü önünden geçtikleri işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarının incelenebileceğini belirtmesi üzerine, kamera kayıtları alındı. Polis, kimliği tespit edilen E.B.'yi gözaltına alırken, üzerinde cep telefonu bulamadı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen E.B., farkında olmadan tecavüze uğrayan F.K.'ye gösterildi. F.K'nin de zanlıyı eşhis etmesi üzerine tecavüz zanlısı derhal nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

İşsiz olan E.B. cep telefonu kullanmadığını belirtirken, sevk edildiği nöbetçi mahkeme, E.B'nin ifadesini aldıktan sonra şahsın tutuklu yargılanmasına karar verdi.

Karar doğrultusunda tecavüz zanlısı tutukevine gönderildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.