VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu sezon da böyle bitti..

12 Mayıs 2012

Boluspor, Bank Asya 1. Lig'in son karşılaşmasında İstanbul Güngören Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yenerek sezonu tamamladı.

Boluspor, Bank Asya 1. Lig'in son karşılaşmasında İstanbul Güngören Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yenerek sezonu tamamladı. Tam bir formalite maçı havasında geçen karşılaşmada Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya gençlere şans verdi.

Bank Asya 1. Lig'in son karşılaşmasında Güngören Belediyespor'la karşı karşıya gelen Boluspor deplasmanda attığı tek golle 3 puan alarak sezonu kapattı. Boluspor'un tecrübeli teknik direktörü Bahri Kaya maçta genç oyunculara şans verdi. Güngören Belediyespor'un haftalar öncesinden düştüğünün kesinleşmesi ve Boluspor'un da geçen hafta kendi evinde Çaykur Rizespor'a mağlup olarak ilk altı şansını kaybetmesinin ardından formalite maçı olarak adlandırılan karşılaşmadaki tek gol 33'ncü dakikada Boluspor'un golcü oyuncusu Ferhat Kiraz'dan geldi.

Golden sonra maça asılmayan ve kendini yormadan oyun oynayan Boluspor'un genç oyuncularından Vedat Budak ve Burak Öğür maça ilk onbir de başlarken, Emre Kılınç ve Hakan Yüce'de forma şansı buldular. Alınan galibiyetle puanını 51'e çıkartan Boluspor Bank Asya 1. Lig'i 7'nci sırada tamamladı.

1 yorum yapılmış
  • ersin
    12 Mayıs 2012 • 11:00
    ilk mac da da sadece güngöreni yenseydiler averaj ile ilk altıda olacakdık ama necip bey adamları gönderecem diye ugrası kooffi bile ilk güngören macında cıkıp bi gol atardı be yazı verilen o emeklere yazık ama tek kelime yönetime yazıklar olsun ..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.