Semercioğlu ameliyata alındı..

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve eski Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu’nun eşi Ayşe Nurşen ...

Semercioğlu ameliyata alındı..
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve eski Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu’nun eşi Ayşe Nurşen Semercioğlu geçirdiği rahatsızlık sonucu ameliyata alındı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Emin Semercioğlu’nun eşi Ayşe Nurşen Semercioğlu, geçirdiği rahatsızlık üzerine İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan gerekli tetkiklerin sonrasında doktorların ameliyat kararı verdiği Ayşe Nurşen Semercioğlu, dün ameliyata alındı. Yaklaşık bir buçuk saat sürdüğü bilgisine ulaşılan safra kesesi operasyonunun başarıyla gerçekleştirildiği öğrenildi. Ameliyat sonrası hasta odasına alınan Bayan Semercioğlu’nun sağlığının iyi olduğu belirtilirken, Emin Semercioğlu’nun hasta eşinin bir an olsun yanından ayrılmadığı gözlendi.

www.boluekspres.com

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.