VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Eve gelince korkudan ne yapacağını şaşırdı

6 Mayıs 2012

Gölyüzü Mahallesi’nde 4 katlı bir apartmana giren hırsız veya hırsızlar girdikleri iki apartman dairesinde bir ...

Gölyüzü Mahallesi’nde 4 katlı bir apartmana giren hırsız veya hırsızlar girdikleri iki apartman dairesinde bir şey bulamayınca olay yerinden kaçtılar. Özel bir firmada çalışan evsahibi Nazile Odabaşı eve geldiğinde korkudan ne yapacağını şaşırdı.

Olay, Gölyüzü Mahallesi Şehit Kani Caddesi’nde bulunan Aktaş Apartmanı’nda meydana geldi. Hırsız veya hırsızlar gece saatlerinde apartmana gelerek 3. ve 4. katta bulunan iki daireye kapı kilitlerini kırarak girdiler. Evdeki odalara giren hırsız veya hırsızlar odalarda çalacak bir şey bulamayınca olay yerinden kaçtılar.

 Apartmanın 4. katında ikamet eden Nazile Odabaşı eve geldiğinde kapısının kilidinin zorlandığını görünce paniğe kapıldı. Hemen komşularına haber veren Odabaşı eve girdiğinde odalardaki eşyaların yerlerde olduğunu gördü. Polis ekipleri olay yerine gelerek hırsızları armaya başladı. Çevrede yapılan araştırmada sonuç alınamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    6 Mayıs 2012 • 11:00
    ADAMLAR İYİ YAPIYOR...adaletmi var cezamı var en fazla 1.yıl yat cık..ver 10.15 .bakalım oluyormu..basacan sopayı..kanun yok adalet yok herşey hırsızdan ve zenginden yana...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.