VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu sulara gömüldü...

6 Mayıs 2012

Bolu’da öğle saatlerinde aniden bastıran yoğun yağmur ve dolu yağısı sonrası kent merkezi sular altında ...

Bolu’da öğle saatlerinde aniden bastıran yoğun yağmur ve dolu yağısı sonrası kent merkezi sular altında kaldı. Çok sayıda ev ve işyeri sular altında kalırken, alt geçitte sulara gömülen aracı itfaiye ekipleri kurtardı.

bolu ile ozgurbolugazetesi

Şehir merkezinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Öğle saatlerine doğru etkili olan yoğun yağmur ve dolu yağışı hayatı durdurdu. Çok sayıda ev ve işyeri sular altında kaldı. Yaklaşık bir saat süren yağış sonrası evlerin ve işyerlerinin birinci katları sulara gömüldü. İtfaiye ekipleri su basan evleri temizlemek için yoğun çaba sarf etti. Vatandaşlar evlerindeki suları kovalarla boşaltmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar ise su motorlarıyla biriken suları temizledi. Sanayi sitesinde bulunan Kuruçay Köprüsü alt geçidinde ise bir otomobil sulara gömüldü. Hicran Torunağa yönetimindeki 14 EE 760 plakalı Mercedes marka otomobil alt geçitte sulara gömüldü. Aracın içi sularla dolarken, sürücü otomobilin camından son anda çıkarak canını zor kurtardı. Olay yerine Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı kaza kırım aracı sevk edildi. Ekipler, halatla sulara gömülen aracı kurtardı. Bu sırada araç sürücüsü de itfaiyenin kurtarma operasyonunu saniye saniye cep telefonuna kaydetti.

Yağmur yağışıyla birlikte dolu yağışı da etkili oldu. Sokaklar bir anda beyaza bürünürken, vatandaşlar evlerinin önünde ve bahçelerde biriken doluyu temizledi.

2 yorum yapılmış
  • SALDIRAY
    5 Mayıs 2012 • 11:00
    MERCEDESİM VAR DİYE SUYA GİRESEN OLACAĞI BU
  • ARİFEMRE
    5 Mayıs 2012 • 11:00
    İLAHİ ADALET...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.